perjantai 31. elokuuta 2012

Black & White

Heips! :)

Tässäpä sitä asua, jota lupailin.

korvakorut ja toppi-H&M, saappaat-second hand


sortsit-KappAhl, legginsit-Lindex



Ystäväni Tiia on nyt meillä viettämässä iltaa, joten pidemmittä puheitta hauskaa viikonloppua kaikille! :)

Laura

Walking with the sun shine

Moikka moii! :)

Ulkona vallitseva ihanan aurinkoinen ja pirteä syysilma oikein kutsui aamulenkille. Tälläiset kelit on ihan parhaita lenkkeilyyn, on sopivan viileä ilma, mutta kuitenkin auringonpaisteessa mukavan lämmin, ettei tarvitse paleltua. Tässä kuvia reittini varrelta.

Tykkään lenkkareistani tosi paljon, ne on hyvät jalassa ja vielä sievät :)


























Äiti värjäsi eilen hiukseni ja värjäys onnistui oikein hyvin.Värin sävy oli Ruskea, eikä siitä tullut onneksi liian tumma ja punertava, niin kuin mulla monesti tulee. Parasta on, että juurikasvu on taas peitetty ja sävy on yhtenäinen koko tukassa.

Tänään on viimeinen lomapäiväni ennen koulun alkua. Pitäisi keksiä illalle jotain kivaa ohjelmaa. Yksi suunnitelma on tiedossa, mutta siitä lisää, jos se toteutuu. Palaan tänään vielä ainakin asukuvan merkeissä, siihen asti mukavaa perjantaita kaikille! :)

Laura

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Kaupunkiasua

Moikka! :)

Tänään kävin kaupungilla kahvilla ja kaupoissa pyörimässä avomieheni siskon ja hänen lastensa kanssa. Tässäpä asua päivältä.

laukku, hame ja saappaat-second hand

pitsipaita ja korvikset-H&M, kaulakoru Kultaseppä Riihijärvi






Nyt illalla olisi tarkoitus vähän sisustaa kotona, vaihtaa verhoja ja muuta tavaraa, ehkä huonekalujen järjestystäkin. Mukavaa keskiviikkoiltaa! :)

Laura

tiistai 28. elokuuta 2012

Löydöt

Heips! :)
Ulkona on ihanan kesäinen ilma, lämmin ja aurinkoinen, vaikkakin tuulinen. Päätin käydä kierrätyskeskuksessa pyörällä, kun kerta vettäkään ei satanut. Tein ihan mielettömän hyviä löytöjä! Onneksi otin repun mukaan, muuten olisi ollut hankalaa saada kaikki ostokset kotiin asti.
Tykkään tosi paljon kaydä kirppareilla ja kierrätyskeskuksissa, ja harvoin palaankaan niistä tyhjin käsin :) Paikallinen kierrätyskeskus on ehdoton suosikkini, sillä hinnat ovat pääsääntöisesti ilahduttavan edulliset ja tavarat ja vaatteet on ryhmitelty siten, että on helppoa löytää tiettyyn kategoriaan kuuluvia tuotteita.
Tässäpä siis huippulöytöni!


Pöytäliina, Finlaysonin, hinta 1,5e!

Hempeä vaalean roosa väri ja kauniit kirjailut.






Kaksi sinikuvioitua valkoista kahvikuppia.




Hintaa kupeilla 0,20e/kpl -50% eli vaivaiset 10 senttiä! Asettilautaset eivät ole samaa sarjaa mutta mielestäni sopivat hyvin kuppien kaveriksi. Lautasilla hintaa 0,5e/kpl -50% eli 0,25e/kpl!




Kaksi vedenvihreää lasimaljakkoa. Hintaa 2,00e/kpl -50% eli 1,00e/kpl!




Pieni vedenvihreä lasikannu. Hintaa 0,5e -50% eli 0,25e!



Kaksi sinikuvioitua valkoista tarjoilulautasta.



Hintaa 0,80e/kpl -50% eli 0,40e/kpl!




Rusettikorkokengät, mustat, ruskea-kupariset rusetit.




Hintaa 1,5e! Ja juuri sopivan kokoiset! :)



Musta pikkulaukku, pitkä olkahihna.




Hintaa 0,5e!




Väljä mintunvihreä neule, saa muotoa vaikkapa vyön avulla. Hintaa 1,50e!


Eipä tullut kalliiksi se reissu, muta teki minut sitäkin iloisemmaksi! Tykkäävätkö muutkin kierrellä kirppareilla? :)

Laura

maanantai 27. elokuuta 2012

Kanttarellikastike ja sienisalaatti

Moikka! :)
Nyt siis pari ruokaohjetta sienistä, niin kuin lupailinkin.

Kanttarellikastike
tuoreita tai pakastettuja kanttarelleja viipaloituna
voita tai margariinia
kermaa
sipulia
suolaa
mustapippuria






Laita sienet kuumenemaan paistinpannulle sellaisenaan. Paista sieniä niin kauan, kunnes kaikki niistä lähtevä neste on haihtunut. Muista hämmentää sieniä välillä, etteivät ne tartu pannuun kiinni. Lisää nokare voita tai margariinia sekä pilkotut sipulit ja paista niin kauan, että sipulit kuullottuvat. Lisää kerma ja mauteet. Anna kastikkeen muhia hetki. Tarjoa esimerkiksi perunan ja salaatin kera.



Sienisalaatti
tuoreita kangassieniä viipaloituna
sipulia
suolaa







Liota sieniä useita tunteja, vaikka yön yli. Vaihda liotusvesi pari, kolme kertaa. Keitä sieniä tämän jälkeen n.10 min. Anna sienten jäähtyä. Silppua sienet ja sipuli hienoksi silpuksi ja lisää seokseen suola. Anna maustua jääkaapissa jonkun aikaa. Tarjoa pääruuan lisäkkeenä tai ruisleivän päällä.


Nämä herkut ovat helppotekoisia ja ainakin itselläni vievät kielen mennessään, nam!


Laura

Mökillä

Moii! :)
Nyt on mökiltä palattu rentoutuneena takaisin kotiin. Tässäpä tulisi nyt kuvia viikonlopusta! :)










Laura

P.S. Löydettiin tosiaan vähän kanttarelleja ja lisäksi kangassieniä. Niistä tulossa herkulliset ruokaohjeet!

perjantai 24. elokuuta 2012

Time for everything I love

Heippa! :)
Lähden viikonlopuksi mökille rentoutumaan saunan, hyvän ruuan ja juoman sekä tunnelmallisten pimenevien iltojen merkeissä. Mukaan lähtee osa perheestäni sekä ihana vanhenpieni koira Roki :) Kuvia tulossa paljon viikonlopun päätteeksi, mutta tässä vähän esimakua siitä, millaisiin maisemiin olen matkalla!








Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

Laura

torstai 23. elokuuta 2012

Amarillossa

Moikka! :)
Käytiin tänään Amarillossa naapurikunnassa syömässä. Olin aikaisemmin käynyt kyseisessä ravintolassa ehkä kerran, joten oli kivaa vaihtelua päästä sinne syömään! Paikka oli tunnelmallinen ja viihtyisä, palvelu erittäin ystävällistä ja ruoka herkullista.


Alkupalaksi maissilastuja ja salsaa, nam!


Oma annokseni Shrimp Pocket: tortillassa katkarapuja, tomaattisalsaa ja salaattia, lisäksi ranskalaisia ja valkosipulidippiä. Dippi oli huippuhyvää!


Avomieheni Antin burgeriannos. Maistoin palan hampurilaisesta ja olisin itse halunnutkin saman annoksen, niin hyvää oli!

Tälläisessä asussa olin liikenteessä. Valitsin ylleni heti uuden peplumtopin ja mustat legginsit. Tykkään topista, vaikka aiemmin ajattelin, ettei peplum-malli ole minua varten. Tässä topissa helma on kuitenkin aika hillitty ja näyttää mielestäni kivalta.

korvakorut-H&M, pikkulaukku-H&M, toppi Lindex

sortsit-KappAhl, legginsit-Lindex, ballerinat-Prisma


Laura

New

Heippa!
Ajattelin esitellä tämän päivän pienet vaateostokset. Vaatteista tulee parempaa kuvaa sitten asuissa, mutta tässä kuitenkin maistiaisia.

Ihanat valkoiset pitsilegginsit. Tulee varmasti käyttöön moneen asuun (paitsi ei pelkän topin ja mustien sukkien kanssa :D) !



Mustat korkeakiiltoiset legginsit. Tykkään paljon, hyvää vaihtelua perusleggareille.

Peplum-helmainen toppi, kiiltävä ja muistuttaa myös hiukan nahkaa. Ja selässä kiva vetoketju yksityiskohtana.




Kaikki ostokset Lindexistä. Enpä ollut pitkään aikaan shoppaillutkaan mitään! Kävin myös useammassa muussa vaatekaupassa, mutta ei niissä jotenkin ollut mitään niin ihanaa, että olisi ollut pakko ostaa. Ja hyvä niin, säästyy ainakin rahaa :)

Laura