lauantai 4. toukokuuta 2013

Tarjottimia, emalia ja väriä

Minulla on paha tapa ryhtyä keräilemään joitakin kivaksi havaitsemiani asioita, joita niistä vain muutamia mainitakseni ovat vanhat kahvipurkit ja peltipurkit, metalliset tarjottimet, yökynttilät sekä emaliastiat. Keräilyä voi ajatella mukavaksi harrastukseksikin ja eipä siinä mitään vikaa ole niin kauan, kun huusholli muistuttaa enemmän kotia kuin vanhan roinan varastoa :D.

Innostuin kuvailemaan hieman uudempia aarteitani sekä joitain vanhoja suosikkeja edellä mainituista kategorioista.
"Hopea"tarjottimia omistan nämä kaunokaiset. Ovaalin muotoinen ja pienin ovat uusia kirppariostoja, pyöreä on saatu joululahjaksi viime jouluna ja neliön mallinen on ollut minulla jo kauan.
Keltainen vaaka on mummon perintöä, sain sen äidiltä lainaan vähän aikaa sitten. Myös alla oleva keittiöjakkara on mummon vanha ja tykkään todella sen keltaisena kuultavasta maalista valkean maalikerroksen alla.Vanhempia löytöjä ovat mustat metallitajottimet kirpparilta, samoin herkullisen oranssi muovikannu. Emalinen muumikannu on viime vuoden syntymäpäivälahja.
Retro lämpömittari löytyi vanhempieni rintamamiestalosta. Kivana yksityiskohtana on ostopaikan hintalappu mittarin takapuolella. Hinnasta ei enää saa selvää, mutta myymälän logo kertoo lämmönnäyttäjän olevan suhteellisen vanha, kyseistä kauppaa kun ei ainakaan minun elinaikana ole ollut olemassa.
Lempparipeltipurkkini ovat kaikki huokeita ostoksia kirpparilta ja vanhan tavaran messuilta.
Hauska Mikki-taulu oli miehelläni jo ennen yhteen muuttoa ja kelpuutin sen enemmän kuin mielelläni myös yhteiseen kotiin.
Emaliastia toimii hedelmäkorina. Taustalla pieni emalikulho on uusi löyty kirpparilta.

Emalinen vati ja muki ovat ensimmäiset emaliaarteeni.Vaikka minut onkin kevään myötä vallannut pienoinen pastellivillitys, niin suosikkivärien joukkoon mahtuu monta muutakin, niin kuin yllä olevista kuvista voi nähdä. Itse asiassa en ole koskaan ollut näin "värikäs" tyyppi, silmää miellyttävien värien kirjoon kun tällä hetkellä sopii tapauksesta ja tilanteesta riippuen moni sävy vaaleanpunaisesta keltaiseen ja mustavalkoisesta punaiseen.

Kaunista viikonloppua!

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukavaa, kun kommentoit! :)