tiistai 10. joulukuuta 2013

Huovutetut tossut ja virkattu matto

Pari kässäprojektia pitkästä aikaa. Virkattu matto valmistui hitaasti, mutta varmasti. Työstin sitä omasta päästä keksityllä ohjeella, joten homma meni aika paljon "virkkaa-pura-suunnittele uudestaan" -kaavalla. Mutta nyt se on valmis ja ainakin täysin uniikki!
Tossut olikin sitten nopeampi prosessi, tosi joutuisa ja helppokin tehdä. Suosittelen vaikka pukinkonttiin virkkailtavaksi!
Matto
materiaali: trikookude
koukku: 10
ohje: oma (suosittelen ensikertalaisen tutustumaan netistä hyvin löytyviin valmiisiin ohjeisiin, niin pääsee vähän helpommalla :D )
Tossut
lanka: Novita Huopanen
koukku: 10
ohje : perusohje löytyy Novitan sivuilta ja hyvät kuvalliset tarkemmat ohjeet löytyy ainakin Maijan blogista
Lopputulokseen olen kummassakin tosi tyytyväinen. Matto on kiva ja sopivan kokoinen ja tossut passasi omaan jalkaan just eikä melkein. Jokin koriste (kukka tms.) on vielä mietinnän alla, mutta kelpaahan nuita varpaanlämmittäjiä käyttää nuinkin!

Omin käsin tekemisen iloa tiistai-iltaan!

Laura

4 kommenttia:

 1. Ompa kaunis matto ja niin lämpöisen näköiset töppöset.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lämpöiset ne tosiaan ovat! :)

   Poista
 2. No onpas kaunis matto. Nuo eivät olekkaan aivan yksinkertaisia tehdä. Samalla tavalla minäkin olen tehnyt, purkamalla välillä;) Menee niin herkästi laineille.... Ja nuo tossut on kyllä tosi kivat. Noita voisi kyllä kokeilla tehdä. Mukavaa joulunodottelua Sinulle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinhän nuo matot tuppaavat herkästi lainehtimaan, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin! Suosittelen kyllä tossujen tekemistä, mukavaa puhaa ja kiva lopputulos! Oikein ihanaa joulun odotusta myös sinulle! :)

   Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)