tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kesän eka mökkireissu

Mökkikausi avattu, viimein! Mökki on kyllä paras paikka oman kodin jälkeen, siellä sielu lepää ja mieli rentoutuu. Jospa jo ensi viikonloppuna pääsisi uudestaan, mutta ainakin viimeistään juhannuksena.

Mökillä sai nauttia ihan niistä perusjutuista; talven jälkien siivousta, saunomista, grillailua, pari pulahdusta jokeen, rentoa yhdessä oloa. Alakouluikäinen serkkupoikani oli myös paikalla ja hänen kanssaan innostuttiin verestelemään lapsuusmuistoja ja pelattiin kymmenen tikkua laudalla. Olipahan hauskaa meillä aikuisillakin ja homma kävi melkein urheilustakin!

Yksi parhaista asioista mökillä on oman onnellisen mielen lisäksi Lystin aito ilo. Poikanen saa olla koko päivän vapaana, tutkia rauhassa paikkoja ja riehua Mosku-ystävän kanssa. On ihanaa katsella, kun toinen aamulla silmät avattuaan muistaa olevansa mökillä!

Suloista suvea ja lämpimiä päiviä toivoen

Laura

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Nuissa maisemissa kyllä viihdytään paremmin kuin hyvin! :)

   Poista
 2. Mökkeily on kyllä kivaa ja rentouttavaa kesäpuuhaa. Me oltiin mökillä yötä viikonloppuna. Onneksi meidän mökkimatka on lyhyt (15 min), niin siellä on helppo käydä usein. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhyt mökkimatka on kyllä plussaa. Mökki on vaan paras arjesta irrottaja kesällä! :)

   Poista
 3. Hei! Ekaa kertaa täällä :) Ihana tuo perhonen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Mukavaa, kun pistäydyit ja tervetuloa uudelleen! :)

   Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)