perjantai 30. tammikuuta 2015

Raanu, lautashylly ja lipaston jalat

Tällä viikolla on tullut pitkästä aikaa kierrettyä lähes kaikki kaupungin kirpparit läpi. Joistakin lähdin tyhjin käsin ja joistakin, no jos en täpötäysin, niin ainakin äärimmäisen onnellisin käsin.

Ensin olohuoneeseen päätynyt raanu, mitkä värit! Tuo yhdistelmä toimii ja miellyttää jotenkin hirmu paljon. Ja aikas hyvin sattuu tyynytkin mätsäämään raanuun.Ja sitten se juttu, mitä olen keittiöön kaikista eniten odottanut ja etsinyt, lautashylly! Tämä löytyi perinteisen lakatun männyn värisenä (mikä ei maailmanlopun laajuisesti häiritse) ja pakko oli iskeä se heti seinään ja mallailla astioita kylkeen. Toinen syy miksi hylly päätyi virkaansa jo ennen maalausoperaatiota on se, etten kerta kaikkiaan saa päätettyä millä värillä sen ehostaisin. Ehdotuksia otetaan vastaan!
Ja vielä yksi pieni uudistus, laitettiin keittiön lipastoon jalat. Kierrätyksestä hankitut jalat on odotelleet hyvän tovin asentajaansa, mutta viimein saatiin nekin maalattua ja kiinnitettyä. Ehdottomasti kannatti laittaa, nyt on kaluste hurjasti ryhdikkäämpi, eikä enää makaa pitkin pituuttaan.Emalikupponen ja lautanen myös tämän viikon kirppissaaliita, 1,5€/kpl.


Hyvää mieltä viikonloppuun!

Laura

10 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä! Raanu on ihana!

  VastaaPoista
 2. Miten olisi oranssi tuon lautashyllyn väriksi? Ukko ehdotti samaa sävyä kuin alla olevassa lipastossa. Raanu on kyllä hyvä hankinta, sopii täydellisesti noiden tyynyjen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssia mietin itsekin, sitä kun paljon meidän keittiöstä muutenkin löytyy. Ja raanussa sattuu olemaan kyllä harvinaisen sointuvat sävyt tyynyihin :)

   Poista
 3. Mää ehdotan lautashyllyyn keltaista. Tai voishan vaaleanpunainenkin olla hauska. Raanu on kyllä hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Maija ja ei yhtään hullummat väriehdotukset, vaaleanpunainen ei tullut itselle mieleenkään! :)

   Poista
 4. Hyvin mätsää värit. Kivat löydöt. :)

  VastaaPoista
 5. Suloisen värikästä! Ei ole ankeaa, ei. Keltaista ehdottaisin lautashyllyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keltainen on kyllä yksi varteenotettavista vaihtoehdoista :)

   Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)