maanantai 3. syyskuuta 2012

Cannellonit

Moii! :)

Tässäpä ohje herkullisten cannellonien tekoon.

Jauhelihatäytteiset cannellonit

Jauhelihakastike
400g jauhelihaa
sipuli
2-3 valkosipulin kynttä
n. 2dl vettä
lihaliemikuutio
purkki tomaattimurskaa
mustapippuria
suolaa
chilipaprikajauhetta
kuivattua yrttiseosta (esim. Provencen)

paketti cannelloni-pastaa
Musta Pekka-ruokakermaa
purkki tomaattimurskaa
(juustoraastetta)

Valmista ensin jauhelihatäyte. Ruskista jauheliha pannulla, lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli ja anna niiden kuullottua. Lisää pannulle vesi, liemikuutio, mausteet sekä tomaattimurska. Anna kiehua miedolla lämmöllä 10min.
Täytä cannelloni-pastaputkilot jauhelihakastikkeella ja asettele ne sitä mukaa uunivuokaan. Kaada lopuksi niiden päälle tomaattimurska ja ruokakerma. Voit halutessasi laittaa päälle vielä juustoraastetta. Paista ruokaa uunissa 225 asteessa 20-30min. Jos kaikki pastaputkilot eivät mahdu vierekkäin vuokaan, vaan osa tulee toisten päälle, kannattaa päällä olevat kääntää kypsymisen aikana. Tällöin ne eivät jää raa`aksi tai kuivu. Anna valmiin ruuan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.


Nam!


Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukavaa, kun kommentoit! :)