torstai 20. joulukuuta 2012

Pekonilihapullat

Viime perjantaina päivällisenä söimme herkullisia pekonilihapullia, pastaa, fetasalaattia sekä ciabatta-leipää. Lihapullat on yksi suosikkiruokamme ja tässä uusin versio niistä.



Pekoni-jauhelihapullat

400g jauhelihaa
paketti pekonia
sipuli
2-3rkl korppujauhoja
kananmuna
mausteita

Kuutio pekoni ja sipuli. Yhdistä kaikki aineet ja vaivaa taikinaa hyvin. Muoitele taikinasta lihapullia ja paista 200 asteessa, kunnes on kypsiä.







Tarkoituksena oli herkutella vielä jälkiruualla, mutta ei uponnut enää tämän annoksen jälkeen kummallekaan.

Toimeliasta torstaita!


Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukavaa, kun kommentoit! :)