torstai 31. tammikuuta 2013

Hyvä arki

Kyllä se ihan tavallinenkin arki välillä maistuu hyvältä ja varsinkin, kun viikonloppu taas siintää huomenissa. Arjestaan voi tehdä paremman pienillä asioilla ja yksityiskohdat luovat kokonaisuuden. Positiivisuus on avainsana.Kauniit kukat piristävät keskellä viikkoakin.
Kirpparilta löytyneeseen astiaan muutti keväinen helmililja. Kauniit yksityiskohdat ja hyvät löydöt, jos mitkä ilahduttavat meitä sisustamisesta pitäviä.

Arkipäivän parhaita hetkiä ovat aamupusut sekä iloinen hännän vispaus viserryksen säestämänä kotiin palatessa. Hyvin helppo tapa saada lisää onnea arkeen ja elämään yleensä on omistaa koira.

Pirteän värinen ja ihanan muhkea huivi (H&M:n tilauksesta, josta aiemmin mainitsin, 3€!!) auttaa lumimyräkkään lähtemisessä.
Ja viimeisenä ruoka. Herkullisella ruualla ei voi mennä pieleen, jos mielii tehdä arjestaan paremman.
Eräänä iltana meillä tehtiin pitsaa ja pullaa (hiilihydraattien laskenta ei kuulu meidän tapoihin :D). Antti hoiti leipurin pestin, kuten aina ja minä avustin pitsan täyttäjänä, pullien voitelijana sekä uunivahtina. Olipa muuten hyvää, onneksi korvapuusteja riitti pakkaseenkin asti!
Iloisen arkista torstaita! (ja jos se ilo ei jostain syystä tähän päivään mahdu, niin huomenna uusi yritys ja perjantai :)! )

Laura

5 kommenttia:

 1. Hei Laura! Voiko olla totta että sain olla ensimmäinen jäsenesi? Vai eikö tuo gagdet oikein toimi?Sinulla on kivan oloinen blogi ja liitän sen omiin suosikkeihini heti :)
  t. ani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos paljon ani! Olet tosiaan blogini ensimmäinen jäsen, voi miten mukavaa! :) Sinulla on myös oikein kiva blogi, tutustuin siihen ihan vasta ja liitin suosikkeihini :)

   Poista
  2. Minua neuvottiin alussa että kannattaa ottaa kommentoinnista pois se sanavarmennus.Se on kuulemma tosi vaikea saada oikein esim.jos puhelimella selaa blogia.Ja nyt alat vain ahkerasti kiertää ja kommentoida toisten blogeja niin sieltä alat saada lukijoita myös itsellesi.Onhan se paljon mukavampi kun joku joskus heittää kommentilla :)

   Poista
  3. Totta, pitäisi enemmän kommentoida muiden blogeissa, monesti sitä vaan tyytyy hiljaa ihailemaan :) Hyvä neuvo, mutta miten saan sen pois? En ollut tuollaista tullut ajatelleeksikaan, niin kiva kun kerroit! :)

   Poista
  4. Ilmeisesti sain sen sanavarmennuksen nyt pois, vai? :D

   Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)