keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Isoäidin ympyrä ja muut ihanuudet

Syksyllä alkanut käsityöinnostus sen kun jatkuu ja varsinkin virkkausinto sai uutta tuulta purjeisiinsa vähän aikaa sitten. Ostin nimittäin kokeilumielessä kirjan virkatuista kuvioista. Kokeilumielessä siksi, että en tuntenut termistöä juuri lainkaan ja osasin virkata ainostaan isoäidin neliön, joka minulle oli kädestä pitäen syksyllä opetettu.Lankakori pullistelee jo uusien lankahankintojen sekä valmistuvien neliöiden johdosta, kohta pitää hommata toinekin koppa neuloksille!
Kirja osoitteutui ihan huippu kivaksi, siitä löytyy niin paljon erilaisia kuvioita, etten tiennyt niin paljoa olevan edes olemassa.

Ja niin minä päätin kokeilla tutuimman oloista työtä, eli isoäidin ympyrää. Ohjeet oli hyvät, minun piti vain ensin opetella ja kokeilla mitä mikikin termi tarkoittaa. Mutta kokeilun kautta tuli tutuksi piilosilmukat ja kumppanit ja ainakin minun silmään tuo ympyrä näyttää tarpeeksi oikeanlaiselta. Tein ympyrästä yksivärisen, koska äiti toivoi sellaista pannunaluseksi.
Hyvä  ja innostunut mieli tuli kirjasta, eli jes, minäkin voin osata jotain näin hienoa! Nyt eikun kokeilemaan uusia kuvioita!


Innostunutta keskiviikkoa!


Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukavaa, kun kommentoit! :)