torstai 13. kesäkuuta 2013

Lampiretkellä ja haaste

Tänään ulkoiltiin kauniissa maisemissa lammen ympäri. Söpöt kesälampaatkin löydettiin. Lysti nautti uimisesta, mutta ei märästä turkista.

Sain haasteen Ripaus vaaleanpunaista -blogin Seikulta, kiitos paljon! :) Kuvien alla haastekysymykset vastauksineen.


1. Kerro pari asiaa itsestäsi tai päiväsi kuulumisia. Liitä myös kuva.
2. Vastaa haastajan kysymyksiin, jos se tuntuu sinusta mukavalta.
3  Huijaa ja muuta haastetta mieleiseksesi.
4. Keksi vaikkapa 10 uutta kysymystä, koska 11 on outo luku.
5. Haasta paljon kivoja kavereita, äläkä ole kade, vaikka kaverilla olisikin enemmän lukijoita.


Minä
Olen reilu parikymppinen neitonen, joka nauttii kesästä täysin siemauksin, myös sateesta ja ukkosesta. Olen eläinrakas, sisutusjutuista ja kirppareista pitävä. Tykkään laittaa ruokaa ja viettää aikaa perheen sekä ystävien kanssa. Mökki on minulle paras paikka näin kesällä!Päiväni
Päivääni kuului pientä kodin siivousta ja pyykinpesua. Lystin kanssa käytiin päiväkahvilla Rokin luona. Illalla ulkoiltiin yllä olevissa maisemissa ja katsottiin leffa.Sitten kysymyksiin:
1. Millainen asuinympäristö on sydäntäsi lähellä? Entä millainen asuinympäristösi on oikeasti?

Asun omakotitaloalueella, joka on rauhallinen, vanha ja idyllinen. Pidän alueesta ja sen erinäköisistä taloista ja puutarhoista, sen tunnelmasta. Voisin kuvitella asuvani ainakin seuraavan kymmenen vuoden ajan samalla alueella jossain kauniissa vanhassa rintamamiestalossa rehevän puutarhan ympäröimänä.


2. Valitse joku seuraavista kodeista ja kerro syy valintaasi: Vanha koulu joen äärellä, moderni paritalo kaupungissa, tasakattoinen talo pikkukaupungissa, 70 -luvun kerrostalo kaksio kaupungissa, vanha kauppa rintamamiestalossa vai mansardikattoinen huvila meren rannalla?
Jaa-a, vaikea valinta. Saako ottaa mansardikattoisen rintamamiestalon joen äärellä? Jos ei, en osaa yhtä valita, vaan erinäisistä tekijöistä riippuen mikä vaan, paitsi moderni paritalo voisi olla hyvä.                                3. Ostatko sisustustavaroita kaupasta vai käytettynä kirpputoreilta? Mikä on paras ostoksesi, viimeisen kuukauden ajalta? 


Kummastakin, mutta kirpparilta ostan mieluummin ja ehkä useammin. Paras ostos viimeisen kuukauden ajalta on ehkäpä viime postauksessa ollut voirasia.


4. Jos saisit lottovoiton, mitä tekisit sillä ensimmäiseksi?


Varmaan toipuisin järkytyksestä. No sen jälkeen, maksaisin omia ja muiden lainoja pois sekä hankkisin talon ja auton.


5. Haluaisitko perustaa esimerkiksi eläinten vanhainkodin? Miksi ja miksi ei?

Miksipä ei, kaunis ajatus. Olisi ihanaa antaa turvallinen ja rakastava vanhuus eläimille. Toisaalta minusta tuskin olisi siihen, koska jokainen eläimen kärsimys tai poismeno tuntuisi liian pahalta herkälle ja eläinrakkaalle minulle.

6. Mitkä ovat kotisi hyvät ja huonot puolet?
Hyviä puolia ovat loistava sijainti, vanhanaikainen tunnelma, remontoidut tilat sekä rauhallisuus. Suurin huono puoli on se, että kotimme on vuokra-asunto, jota ei noin vaan voi itse laitella mieleisekseen. Lisäksi tilaa saisi olla hieman enemmän ja oma piha ja terassi oisi myös kivoja.

7. Jos perheessäsi on lapsia, millainen olisi heidän mielestään unelmien koti?    
Ei ole muita lapsia, kuin karvainen Lysti. Lystin umelmakoti olisi varmaankin sekoitus mökkiä, koirapuistoa ja koirien ravintolaa.

  8. Kerro kuvin tai sanoin, kotisi kamalimmasta nurkasta.  
En sanoisi kamala, mutta makuuhuone on huonoiten sisustettu huoneemme. Se on hankalan mallinen, eikä muutkaan asiat täysin toimi tai ole makuuni.

  9.Mikä seuraavista Finelin kahvipannuista, sopisi parhaiten sinun keittiöösi?Voisin ottaa jokaisen, mutta valitsen nyt keltaisen.

10. Tulisitko luokseni kylään, jos kauniisti pyytäisin?
Miksipäs ei.

Tämä haaste on tainnut kiertää jo lähes kaikkialla, mutta laitan sen kuitenkin eteepäin seuraaviin osoitteisiin:

Kiitos vielä Seikulle!

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukavaa, kun kommentoit! :)