torstai 6. maaliskuuta 2014

Kirppikseltä

Niin kuin viimeksi mainitsin, uudessa kaupungissa uudet kirpparit odottavat ja eilen pistäydyinkin yhdessä. Nykyinen asuinpaikkani on Kuopio ja tällä hetkellä olen kahdessa eri kirpparissa/kierrätyskeskuksessa vieraillut. Muutama paikka on vielä katsastamatta, ihanaa kun täällä on enemmän tarjontaa, kuin Kajaanissa.

Mutta alkuun muutamaan vanhempaan kirppislöytöön. Peltinen kukkakuvioinen purkki löytyi vielä Kajaanista vähän ennen kuin muutin pois. Hinta 0,80e, aikamoinen löytö siis!

Loput onkin sitten täältä Kuopiosta. Sinivalkoinen purkki 2,5e.Herkullisen värinen lasten täkki 3e!Peltinen leipälaatikko 4e! Oon pitkään jotain tälläistä kaipaillut, mutta ei juuri ole vastaan tullut. Ja jos on, niin hinta on ollut huima. Mutta siis neljä euroa täysin ehjästä ja erinomaisen siististä säilyttimestä ei mielestäni ole summa eikä mikään!Eiliset löydöt: Punoskori 0,30e, Lystille Kuopion kotiin pehmo 2e ja pieni muovinen magneettivalokuvakehys 0,5e.Siinäpä ne, ensi viikolla sitten uudella onnella vielä tuntemattomiin kirppareihin!

Iloista torstaita!

P.S. Mulle tulee kohta tänne vieraita, mies ja Lysti Kuopion visiitille! Ihanaa, onkin ollut jo ikävä!

8 kommenttia:

 1. Hei, mulla on ohut muistikuva lapsuudesta, musta tuntuu, että tuo sinivalkoinen purkki on alkujaan sisältänyt pikakahvijauhetta tai jotain sen tapaista. Tai sitten se on voinut alun perin sisältää jotain muuta ja meillä vaan säilytettiin kaffetta siinä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, voipa hyvinkin olla mahdollista! Mulla ei ole mitään tietoa, mitä se ois sisältänyt :)

   Poista
 2. Toi täkki on niin herkku ja mihin hintaan sen vielä löysit! Täällä tuommoisia myydän 20-30 eurolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä tosiaan löytö isolla ällällä! :)

   Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)