tiistai 4. maaliskuuta 2014

Muutto

Huh, kun on vierähtänyt tovi jos toinekin viime käynnistä. Syynä tähän on pitkään jatkunut kiire ja kuvaamiseen kelpaamaton koti. Ja syynä edellisiin taas on nopealla aikataululla tapahtunut muuttoni uuteen kaupunkiin.
Muutin viime lauantaina työharjoittelun vuoksi väliaikaseen asuntoon. Täällä asun vain kaksi kuukautta, jonka jälkeen on tarkoitus muuttaa pysyvään kotiin, ensin vain minä ja kesällä perässä mies ja koira. Kuvauskuntoinekin tämäkään asunto ei vielä ole, mutta tässä pari räpsyä muuton sekaisista tunnelmista.
Tätä asuntoa en valitettavasti pääse sisustamaan lyhyen asumisaikani vuoksi. Kaikki on väliaikaista, vuoteena toimivasta patjasta lähtien. Mutta ajatukset ja sisustushaaveet siintävät jo parin kuukauden päähän, jolloin toivon mukaan pääsen kunnolla perustamaan uutta kotia.
Vaikka muutto vieraaseen kaupunkiin yksin onkin välillä saanut mielen hieman alakuloiseksi, niin mikään ei poista sitä mahtavaa tosiasiaa, että täällä odottavat kaikki uudet ja ihanat kirpparit, kaupat, ravintolat sun muut löytämistään! Huomenna ajattelinkin käydä vilkaisemassa pari lähellä olavaa kirppistä, toivottavasti en palaa tyhjin käsin!

Mukavaa maaliskuista iltaa!

Laura

2 kommenttia:

  1. Niin, ei sitä viitsi kahden kuukauden takia paljon sisustella....nyt kannattaa ideoida juttuja uuteen kotiin...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, onneksi väliaikaisessakin asunnossa on mahdollisuus haaveilla ja suunnitella :)

      Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)