Kesän kurjatkin puolet on valitettavasri jo tulleet esiin. Lysti kantoi eilen kotiin kaksi punkkia, onneksi eivät ehtineet ihoon asti kiinnittyä. Toinen löytyi Lystin vierestä sohvan selkänojalla kiipeilemästä ja toinen tarttui harjaan perusteellisen punkkitarkastuksen yhteydessä, hyi!
Kesään kuuluu ehdottomasti myös hyvä ruoka. Tänään grillattiin parsaa, juustoa ja makkaraa, Lisäksi tein kaalisalaattia, jonka ohjeen löysin Ruusutapetilla-blogista. Oikein herkkua oli, teen kyllä toistekin, mutta silloin jätän tillin pois ja lisään majoneesia pyöristämään makua.
Mansikoitakin oli jo pakko ostaa, täydellinen kesän maku!
Kaalisalaatti
pieni varhaiskaali
pari porkkanaa
kaksi(kolme) keitettyä kananmunaa
prk kermaviiliä (turkkilaista jugurttia)
pari rlk dijon-sinappia
tilkka sirtuunamehua
sitruunapippuria
puoli punttia tuoretta tilliä (ruohosipulia)
(prk ananasta)
Kuori ja suikaloi (raasta) kaali ja porkkana. Hienonna kuoritut munat haarukalla. Silppua tilli. Sekoita kaikki ainekset kulhossa kleskenään ja anna maustua jääkaapissa enne tarjoilua.
Suluissa olevat ohjeet ovat omat muutokseni uudelleen salaattia tehdessä.
Ihanaa kesän alkua!
Laura
Nam, näyttääpä hyvältä. Nyt on ollut kyllä ihan loistavat säät. :)
VastaaPoistaHyvää olikin! Nyt on kyllä säät suosineet :)
VastaaPoista