torstai 21. elokuuta 2014

Kesän puhelinräpsyt #2

Täällä vietetään aikaa peiton mutkassa kurjassa flunssassa. Niimpä en ole jaksanut kuvailla vielä ihanaa synttärilahjaani, se siis jääköön tuonnemmaksi. Mutta jotain halusin tänne laitella ja ajattelin olevan sopiva hetki jakaa kakkososa kesän kännykkäkuvista. Vaikka syksy ei ihan vielä ole painanut päälle, niin tuntuu, ettei tuo ulkona vallitseva olomuoto ole enää kesäkään. Syysihmisenä odotan jo kunnon syksyä, mutta palataan vielä hetkeksi ihaniin kesätunnelmiin.


Kaverukset matkalla mökille.
Mummon ihana mansikkakakku.Lysti ja ystävät.Mökki ilta-auringon kajossa.
Risteilyllä Kallavedellä. Huikea retki, ensi kesänä uudestaan! ******Parempaa kuin ravintolassa! Päästiin herkuttelemaan mieheni siskon luokse.Tiilikkajärven tunnelmallinen auringonlasku.Maalasin viimein vanhan lipastoni. Ennen se oli puunvärinen, nyt täydellinen.Pelastin pikkuruisen henkitoreissaan olevan Nestorin polun varresta. Syötyään, juotuaan ja nukuttuaan poloinen tuntui virkoavan. Huomattiin sen toisen etutassun olevan syntymävikainen, liikkuminen oli hidasta ja hankalaa. Annettiin poikanen parhaaseen hoivaan äidin naapurille, joka järjesti siilille oikeanlaista ruokaa ja suojaisan pesän. Poikanen oli virkeä ja luottavainen, onnellinen. Parin päivän päästä Nestori menehtyi johonkin sairauteen ja haudattiin uuden "kotinsa" pihalle. Ilmeisesti luonto hoitaa homman, kaikkien ei ole tarkoitus selvitä. Mutta pääasia, että Nestori sai varmasti parhaat mahdolliset viimeiset päivänsä <3


Synttärisiideri.Mummon pihan kauniit kukkaset. ******

Täällä jatkuu pakkailut viikonloppuna koittavaa muuttoa varten. Mies ja Lysti viimein siis pääsevät muuttamaan meidän pysyvään kotiimme, ihan parhautta! Sisustusvimma ja kodinlaittoinnostus ovat kasvaneetkin jo hirmuisiin mittoihin, ihanaa että ihan kohta pääsee toteuttamaan suunnitelmia. Kotijuttuja ja -kuvia on siis pitkästä aikaa tulossa!

Innokasta syksyn odotusta!

Laura

4 kommenttia:

 1. Kauniita risteily kuvia,ihanat ystävät maukkaan näköinen mansikkakakku

  VastaaPoista
 2. Kyllä mä nyt kovasti odotan sisustuskuviakin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tulevaisuudessa niitä piisaa! :)

   Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)