torstai 4. syyskuuta 2014

Pari valittua kuvaa

Odotan jo niin sitä, että tämä koti olisi siinä vaiheessa, että voisin esitellä teillä kaiken huone kerrallaan laajoine yleisilmekuvineen ja tarkkoine yksityiskohtineen (itse ainakin pidän sellaisista sisustusesittelyistä ja lupaan sopivassa vaiheessa sellaiset tehdä). Vielä ei kuitenkaan olla ihan siinä pisteessä, ei ennen kuin löydetään muutama puuttuva huonekalu ja saadaan loputkin nurkissa pyörivät laatikot omille paikolleen. Mutta tässä kuitenkin parista kulmasta kuvia.
Keittiöön lödettiin ruokapöytä, vanha ja pyöreä tottakai, edistystä sekin! Mutta muuten keittiön kalustus on hippasen vaiheessa. Ainakin puusohva pitäisi löytää ikkunan eteen ja joku ihana astiakaappi/hylly seinustalle.

Taulutkaan ei voi mennä seinälle, ennen kuin loput huonekalut ja lopulliset paikat niille löytyy.
Sohva ja sen ympärys on suht valmis. Kollaasi on saatu väkerrettyä seinälle ja uusia syksyyn sopivia tyynynpäällisiä hankittua. Muu huone on taas puoli tiessään, muun muassa tv-taso puuttuu. Mieleistä ei vaan ole tullut vastaan, vaikka näänkin sieluni silmin, minkälainen sen tulisi olla.


Eteinen on melko valmis, mutta täynnä laatikoita/pyykkitelineitä jne, joten siitäkin kuvia joskus. Makuuhuone taas on ihan vaiheessa. On väärä päiväpeitto, väärät verhot ja lipaston päällinen kaipaa jotain naulakkohyllyä.
Mutta kaikki aikanaan ja pääasia, että nyt jo tämä tuntuu kodilta <3

Antoisaa syyskuuta!

Laura

6 kommenttia:

 1. Keittiö näyttää tosi aurinkoiselta, kun on niin ihanaa keltaista. Muutenkin kiva, kun on värejä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Värit piristää kyllä, eikä valkoisuus oiskaan mun juttu sisustuksessa :)

   Poista
 2. Oi kuinka kauniisti olet laittanutkin! Ja mikä purkkikokoelma sinulla onkaan. Ihanat seinälamput ja sohva ja seinäkollaasi on todella kivan näköinen. Mieleistä ja oman tyylistä kannattaa aina odottaa.... ne tulee aina vastaan, kun vain malttaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hyvä Mieli! Niinhän se on, turha hankkia hutiostoksia vaan odottaa niitä oikeita juttuja :)

   Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)