perjantai 17. lokakuuta 2014

Astiahyllykkö

Himoitsemani astiakaapin metsästys on päättynyt tällä erää. Sopivaa huonekalua ei vastaan tullut, mutta tajusin, että joskus vanhassa on vara parempi. Astiakaappi, jonka keittiöön nyt sijoitin, on ollut minulla vuosia ja aina olen siitä siinä tehtävässä tykännyt. Uudessa kodissa hyllykön paikka ja tehtävä kuitenkin vaihtui olohuoneen kirjahyllyksi ihan käytännön syistä, kun sitä tarvittiin siellä enemmän.
Huonekaluvaje täällä kuitenkin oli, keittiö oli hirmu tyhjä ilman mitään suurempaa hyllyä/kaappia. Viime viikolla kävikin sitten tuuri ja bongasin upean juuri meidän tyylisen "oikean kirjahyllyn" nettikirpparilta. Niimpä keittiön astiahyllykkö sai siirtyä vanhaan tehtäväänsä, niin kuin kuuluukin.

Samoihin aikoihin päivittelin myös keittiön tekstiilejä loppusyksyyn/alkutalveen sopivimmiksi. Nuo verhot on ihan lempparit tällä hetkellä, tosi helppo yhdistää lähes kaikkiin väreihin. Ja hintansakin puolesta olivat löytö, kaksi verhoa yhteensä 5e. Pöytäliina on myös hieman vanhempi kirppisostos.

Astiahyllykön täytteeksi on viimeisimmäksi hankittu Sellotape-purkki 1,5e, iso kukkainen, emalinen ja kannellinen tarjoilukulho 8e ja sen vieressä oleva sievä sininen kukkaispurkki 2e.

Uuden ihanan kirjahyllyn sisustus on vielä hieman kesken, joten siitä kaunottaresta kuvia tuonnempana.

Kivaa viikonlopun alkua!

Laura

2 kommenttia:

On mukavaa, kun kommentoit! :)