torstai 23. lokakuuta 2014

Kirjahylly

Nyt pääsee esittelyyn viimeksi mainitsmani uusi kirjahylly. Mielestäni se on aivan ihana ja sopii hyvin olkkariimme. Hylly on todennäköisesti 50-luvulta, kaunismuotoinen ja hienokuntoinen. Juuri tuonsävyinen puu miellyttää tällä hetkellä kovasti.

Vähän ennen kirjahyllyn löytymistä silmiini osui myös uusi tv-taso. Vaikka hyllyllä ja tasolla on varmaankin parinkymmenen vuoden ikäero, sopii ne mielestäni hienosti yhteen, niin samansävyisiä ovat. Tv-tasosta puuttuu yksi vedin, korvaavaa pitää metsästellä. Tuo ei kuitenkaan haittaa, sillä kaluste kustansi ainoastaan 15e. Vaikka taso kaunis onkin, niin nuo elektroniikkamötikät ja johdot eivät sitten lainkaan, mutta pakkohan ne on huushollissa olla. Parempi sitten edes kauniilla alustalla.
Ihana marjapuuronpunainen kukkaistäkki on myös tuore löytö, mistäpä muualtakaan, kuin luottotäkkikaupastani Kontista. Tämän ostettuani mulla alkoi muuten täkinostokielto, ei vissiin passaa Kontissa hetkeen vierailla tai sitten pitää luopua jostain toisesta peitosta ensin ;).

Viikonlopun odotusta!

Laura

6 kommenttia:

On mukavaa, kun kommentoit! :)