perjantai 2. tammikuuta 2015

Jyvämakaronisalaatti tonnikalalla

Kauppareissulla törmäsin uuteen ruoka-ainetuttavuuteen, jyvämakaroniin. Aikeena oli tehdä tonnikalasalaattia ja jyvämakaronin nappasin kokeiluun.



Jyvämakaronisalaatti tonnikalalla

1,5dl jyvämakaronia (ennen kypsennystä)
prk tonnikalaa öljyssä
2 tomaattia
pätkä kurkkua
suolakurkku
makea suippopaprika
prk ananaspaloja
1/2 pss lehtisalaattia
4 keitettyä kananmunaa
juustokuutioita maun mukaan

Keitä makaroni ja kananmunat kypsiksi ja jäähdytä. Kuutio kasvikset ja juusto. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoile salaatinkastikkeen kera.

Variaatiomahdollisuudet tälle salaatille on lukemattomat, mutta jyvämakaroni pääsee salaatteihin varmasti uudemmankin kerran.








Hyvin maistui ja oli kivaa vaihtelua joulun ja uuden vuoden herkuttelun jälkeen!

Mukavaa viikonloppua!

Laura

2 kommenttia:

On mukavaa, kun kommentoit! :)