Jyvämakaronisalaatti tonnikalalla
1,5dl jyvämakaronia (ennen kypsennystä)
prk tonnikalaa öljyssä
2 tomaattia
pätkä kurkkua
suolakurkku
makea suippopaprika
prk ananaspaloja
1/2 pss lehtisalaattia
4 keitettyä kananmunaa
juustokuutioita maun mukaan
Keitä makaroni ja kananmunat kypsiksi ja jäähdytä. Kuutio kasvikset ja juusto. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoile salaatinkastikkeen kera.
Variaatiomahdollisuudet tälle salaatille on lukemattomat, mutta jyvämakaroni pääsee salaatteihin varmasti uudemmankin kerran.
Hyvin maistui ja oli kivaa vaihtelua joulun ja uuden vuoden herkuttelun jälkeen!
Mukavaa viikonloppua!
Laura
Hyvältä näyttää ja kokeiluun lähtee gluteenittomana versiona:)
VastaaPoistaSuosittelen! :)
Poista