tiistai 9. lokakuuta 2012

Mehevä makaronilaatikko

Heips! :)

Eilen valmistin ruuaksi vähän muunnellun version lihamakaronilaatikosta. Koska aikaisemmin kokeilemani Venäläinen kaalilaatikko oli niin hyvää, päätin laittaa tomattimurskaa ja smetanaa myös makaronilaatikkoon. Ja hyväähän siitä tuli!

Mehevä makaronilaatikko

  • vajaa pussillinen tummaa makaronia
  • 400g jauhelihaa
  • tölkki tomaattimurskaa
  • purkki smetanaa
  • n. 1dl rasvatonta maitoa
  • 1 kananmuna
  • suolaa
  • mustapippuria, valkosipulijauhetta, paprikajauhetta, porsaalihamaustetta
Keitä makaronit kypsiksi, mutta napakoiksi. Ruskista jauheliha ja mausta. Sekoita smetana, maito ja kanamuna vispilällä yhtenäiseksi nesteeksi. Lisää nesteeseen mausteita. Kaada makaronit, jauheliha, tomattimurska ja neste uunipataan ja sekoita hyvin. Kypsennä uunissa 225 asteessa 30min-1h, kunnes neste on hyytynyt.


Kuvan muistin valitettavasti ottaa vasta silloin, kun osa ruuasta oli jo hävinnyt parempiin suihin!

Mutta herkullista tosiaan tuli, eikä lainkaan sen vaikeampaa, kuin perus makaronilaatikko.

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukavaa, kun kommentoit! :)