torstai 13. joulukuuta 2012

Mehevä jauhelihakiusaus

Tänään valmistin ruuaksi jauhelihakiusausta, samalla tyylillä kuin aikaisemmin täälläkin esittelemääni mehevää makaroonilaatikkoa. Hyvää ja helppoa arkiruokaa.

Mehevä jauhelihakiusaus

  • 400g jauhelihaa
  • n. 700g peruna-sipulisekoitusta
  • 2dl ruokakermaa
  • purkki smetanaa
  • tölkki tomaattimurskaa
  • suolaa, mustapippurirouhetta, valkosipulijauhetta, chilipaprikajauhetta
Ruskista jauheliha ja mausta hyvin. Mausteita saa käyttää melko runsaasti, koska osa mausta "häviää" ruuan kypyessä kermassa. Sekoita uunivuokaan kaikki ainekset ja mausta vielä koko seos tarvittaessa. Paista uunissa 200 asteessa n. tunti. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.



Lysti avusti keittiössä nuolemalla smetapurkin puhtaaksi. Se itse otti purkin tuolla lailla lattialta, en ole mitenkään asetellut purkkia sen kuonoon :D.






Maistuvaa torstaita!


Laura

2 kommenttia:

On mukavaa, kun kommentoit! :)