tiistai 5. maaliskuuta 2013

Emalia ja kukkasia

Heipparallaa, pitkästä aikaa! Täällä vietetään lomaa intensiivisesti ja jatketaan samaan malliin! Eilen oli shoppailupäivä, kierrätyskeskuksesta ja kirpparilta löytyi uusia ihanuuksia.Nuita kiinalaisia emaliastioita mulla on ennestään vain muki ja vati, joten tämä kulho oli tervetullut kokoelmaan. Pitkään olenkin tuota sarjaa himoinnut, ei vaa ole tullut vastaan. Hieman kehnon kuntonsa puolesta kulhosta tulee kukkapurkki, mutta se ei haittaa. Samalla löytyi myös ihana emalikattila, ilman kantta valitettavasti, mutta tosi hyvä kuntoinen. Ja peltipurkkeja ei voi koskaan olla liikaa (avomies voi olla eri mieltä ;D). 


Ihania ruusukuppeja ostin silmällä pitäen keväällä pidettäviä valmistujaisiani. Haluaisin, että kahvit juotaisiin ruusukupeista, joten kokoelmaan piti saada täytettä. Se on mielestäni vain hauskaa, etteivät kaikki ole samaa sarjaa, jokaisessa kun kuitenkin on vaaleanpunaisia ruusuja. Mustavalkoiset vanhat lautaset olivat myös liian kauniita kirpparille jätettäviksi.


Ah, nuista verhoista olen niin iloinen! Viidellä eurolla kaksi pitkää sivuverhoa! Söpön retrot kukat ja sopii loistavasti olkkariin valoverho-ominaisuutensa vuoksi! Ja tuo kori oli vaan niin nätti, en vielä tiedä mihin tarkoitukseen se tulee, mutta johonkiin varmasti!
Lopuksi vielä hauska ja vanha keittiöpyyhe, tykkään!
Tänään suunnitelmissa pikkuisia tuunailuja (kerrankin kun on aikaa!) ja illalla leffassa käyntiä. Nautin niin paljon tästä lomasta, tuli kyllä tarpeeseen.

Toimeliasta tiistaita!

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukavaa, kun kommentoit! :)