lauantai 9. maaliskuuta 2013

Pätkäisty lipasto

Viimeisiä lomapäiviä viedään! Tänään vietetään ystäväpariskuntamme pikkumiehen kastejuhlaa ja illalla pidetään lautapeli-ilta pienellä kaveriporukalla.

Kaikkea kivaa ollaan keretty puuhailemaan loman aikana, muun muassa tuunailla yksi lipasto. Oikeastaan avomies tämän kokonaan toteutti. Ennen-kuvaa ei ole, mutta Jyskin mainoksissa aika usein tämä lipasto näkyy. Alunperin tässä oli kolme koria. Lähtötilanne oli se, että Lysti oli purrut yhden lipaston jalan poikki ja järsinyt sitä muutenkin. Jalat katkaistiin, hiottiin, pakkeloitiin ja maalattiin. Nyt lipasto on kuin uusi, pieni pöytä, tällä hetkellä toimii huikean kokoisen amarylliksen tasona.


Olen kerennyt myös tekemään vähän käsitöitä, herkullisen pinkki kerä menee isoäidin neliöihin ja vaaleansinisestä bambu-langasta tulee tiskirätti (joo, minunkin piti saada, kun kaikki muutkin! :D )Miehen tuomia ihania naisten päivän ruusuja.
Myös Lysti on nauttinut lomasta, ollaan keretty käymään useammin koirapuistossa ja kavereiden kanssa leikkimässä. Ja tietysti myös poikanen on saanut herkutella, niin kuin mekin!
Aurinkoista lauantaita!


Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukavaa, kun kommentoit! :)