lauantai 13. huhtikuuta 2013

Aarteita messuilta

Antiikki-vintage-sisustus-keräily -messuilla vierailtiin tänään ja olihan se tapahtuma taas odotuksen arvoinen. Niin kuin lapsi karkkikaupassa ihalilin toinen toistaan kaniinpia esineitä. Miljonäärejä tai kartanonomistajia kun ei valitettavasti olla, niin koko hallia ei voinut viedä kotiin. Päädyin sitten ostamaan täydennystä emalikulhoihini ja kahvipurkkeihini ja kotiin asti pääsi nämä kaunokaiset


Kahvipurkkien suhteen olen yrittänyt pitää tiukkaa linjaa, niitä kun on siunaantunut jo jokunen. Tämä purnukka oli sen verran erikoinen, en ole koskaan aiemmin törmännyt samanlaiseen, joten se pääsi kokoelmaan.
Pienet, mutta sitäkin ilostuttavammat olivat löydöt tällä kertaa. Tulevaisuuden varalle iskin silmäni pariin suomalaiseen lasiesineeseen, jotka joskus saavat koristaa kotiamme. Heikki Orvolan Miranda-malja  ja  Saara Hopean Näppyläkulho olivat kovasti mieleeni. Mutta hyvä vaan jättää hamaan tulevaisuuteen niiden hankkiminen, tänään en olisi millään osannut edes väriä valita.

Mukavaa viikonloppua!

Laura

8 kommenttia:

 1. Missä päin maailmaa ne tämmöset messut on,kajaanissako? Meille ei tule lehteä niin ei tiedä mistään mitään :)
  Mutta hyvät löydöt olet sinä onneksi tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kajaanissa, Kajaanin hallilla, vielä huomenna sunnuntaina kerkeet, jos kiinnostaa :)

   Poista
 2. Hienoja löytöjä! Mäkin oon ihastunut vanhoihin kahvipurkkeihin. Outoa sinänsä, kun en itse ole edes kahvin ystävä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En minäkään paljon kahvia juo, mutta niitä on kiva keräillä.

   Poista
 3. Ihania! Ne on hykerryttäviä tuollaiset tapahtumat, missä saa rauhassa kierrellä ja ihailla kaikkea vanhaa ja kaunista;) Minulla on tuollainen punainen purkki korkeampana versiona. Olipa kiva nähdä täällä, että siitä on samaa sarjaa tällainen matalampikin kaunotar;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, niissä on aina kiva käydä! Ai jaa, kiva tosiaan tietää, että samaa sarjaa on erilaisiakin, jospa joskus vaikka törmäisi sellaiseen korkeampaankin malliin! :)

   Poista
 4. Ihanaiset löydöt! Olen huomannut, että kun vähän kerrallaan vain voi ostaa, tulee hankittua vain niitä parhaimpia löytöjä, niistä tulee rakkaampia ja löytävät helpommin myös paikkansa. Tuo kahvipurkki on ihan helmi! Noin somaa en ole liioin nähnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan totta, harkiten hyvä tulee! Kahvipurkki tosiaan oli minukin mielestäni oikeaa aarteiden aatelia! :)

   Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)