perjantai 5. huhtikuuta 2013

Perjantaina

Aurinkoista perjantaita vietetään! Kevätkin pikkuaskelin voimistuu. Parasta on kuivat asfalttikohdat jalkakäytävällä, rinnettä alas virtaavat purot (joita Lysti ihmettelee kovasti, samoin kuin hupenevia tienvierustan lumipenkkoja, joille poikanen on kovasti talvella tykännyt loikkia) sekä lämmittävät auringon säteet. Jospa jo ensi viikolla saisi keväisemmät kengätkin laittaa jalkaan kevättakin kaveriksi!

Hassua ajatella, että kevään tulon hitaudesta huolimatta jo kuukauden tai ainakin puolentoista päästä avataan mökkikausi, terassi-, jäätelökioski- ja grillikaudesta puhumattakaan! Toivottavasti nuo lumet ehtii siihen mennessä  huveta, minä nimittäin odotan malttamattona uutta mökkikesää.

Keväistä perjantaita!

Laura

6 kommenttia:

 1. Rakastan tätä sinun blogiasi! Tämä on niin kotoisa, kaunis, elämänmakuinen ja elämäniloinen sekä hempeä blogi. Juuri sellainen kuin sinäkin!:)PS. Aamukahvini ovat venyneet tuntien mittaisiksi sivuillasi seikkaillessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Banniliini! Mukavaa, kun viihdyt blogissani! :)

   Poista
  2. Ja tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 2. Oih, astiahullulla kuola valuu täällä päässä :) Kauniit lautaset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija! Kirpparit on loistopaikkoja täydentää persoonallista astiavarastoa, suurin osa minun astia-aarteista sieltä onkin :)

   Poista
  2. Niin meilläkin, sieltähän ne kauneimmat aina löytyy :)

   Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)