maanantai 29. huhtikuuta 2013

Olohuoneesta

Viimeisten kirpputorilöytöjen myötä olohuoneessa on tapahtunut pieni tekstiilivallankumous. Vaaleanpunainen näyttää jatkavan voittokulkuaan muiden pastellien kanssa. Nyt voi sanoa, että koko huoneen ilmettä saa muutettua hyvinkin helposti ja edullisesti, eikä kokonaisvaltaiseen sisustukseenkaan tarvitse upottaa hirmu summia.Kaikki sohvalla olevat tyynyt sekä peitto on ostettu käytettyinä. Ei siis montaa euroa ole tekstiileihin mennyt.
Nojatuolin tyynyt olen saanut äidiltä ja torkkupeitot olivat nekin edullisia uudisostoksia.Myös pieni yökynttilä on kierrätyksestä. Yleensäkin kodistamme löytyy lukematon määrä kirpparilta ostettua tavaraa, eniten ehkä juuri sisustuksessa.
Suurella rahamäärälläkin saa varmasti kauniin sisustuksen. Itse ilahdun kuitenkin eniten edullisista löydöistä, kierrättämisestä, ajan patinasta ja vanhojen tavaroiden tunnelmasta.

Mukavaa maanantaita!

Laura

2 kommenttia:

  1. Olen kyllä ihan samaa mieltä, että myös pikkurahalla voi saada ihmeitä aikaan, kun vaan jaksaa kierrellä kirpputoreja tai juosta tarjousten perässä. Munkin mielestä vanhat ja kierrätetyt jutut tuovat kotoisaa tunnelmaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Ja mikäpä siinä kirppareita kierrellessä, kun se niin mukavaa puuhaa onkin! :)

      Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)