maanantai 19. elokuuta 2013

Pientä ylellisyyttä tiskaushetkeen

Nyt en kyllä kehu turhaan, kun sanon, että minulla on aika ihana mies. Hän joutui lähtemään muutaman sadan kilometrin päähän reissuun lyhyellä varoitusajalla, jolloin yhteiset viikonloppusuunnitelmat meni osittain sivu suun. Hieman hukkaan mennyt aurinkoinen sunnuntaipäivä sai kuitenkin mukavan lopun, kun mies toi kotiin palatessaan yllätystuliaisia!

Lahjapussista paljastui Green Gaten tiskiainetta, bambutiskiharja, suloisilla retrokukilla kuviotu sieniliina ja vielä Green Gaten ruudullinen leipäliina.
Olin tosiaan yllättynyt ja otettu. Sillä ihaninta tässä on se, ettei mies edes tiennyt mistään Green Gatesta ja että olen mielessäni toivonut joskus hankkivani merkiltä jotain. Samoin tuollaista pyöreäpäistä tiskiharjaa olen ihastellut viime aikoina ja miettinyt, että sellaisen vastaan tullessa hankin moisen. Mies siis todella tuntee mieltymykseni ja osaa aidosti ilahduttaa ilman mitään vihjailuja mahdollisista toiveista! Tulipa onnellinen olo.


Laura


P.S. Ettei ihan mene yli tämä hehkutus, niin jotain ärsyttävääkin pitää olla. En nimittäin taaskaan saanut kahta alimpaa kuvaa oikein päin, vaikka ne olivat kansiossa ihan oikein päin. En osaa kääntää niitä enää täällä bloggerissa tai tehdä muutakaan toimenpidettä asialle. Jos joku tietää, missä on vika tai miten kuvan saisi käännettyä, niin mielellään saa vinkata!

2 kommenttia:

 1. Onpa sulla kultainen mies! :)

  Bloggerissa mulla ei ole ollut tuota kuva väärinpäin-ongelmaa mutta tori.fi:lle kun olen jättänyt ilmoitusta,on kuva sivuttain vaikka kansiossa on oikeinpäin.Jotenkin minä niitä kääntelin siellä kansiossa niin sitten tuli oikein päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaa se aina välillä olla kultainen! :)
   Ilmeisesti vika ei sitten ole bloggerissa. Oiskohan joku tilapäinen häiriö, joka välillä tulee sitten eteen ja menee itsestään ohi.

   Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)