sunnuntai 18. elokuuta 2013

Vaikka ei vielä olekaan syksy...

...niin hirmuinen syksyinen käsityöinnostus on jo alkanut! Tällä hetkellä minulla on työn alla useamman kuukauden tauolla ollut ristipistotyö ja pari virkkausjuttua. Erityisesti tekisi mieli neuloa sukkia ja muuta lämmintä talven varalla. Pitääkin ottaa tämän syksyn must do -listalle villasukkien kutomisen mieleen palauttaminen/uudelleen opettelu.Lisäksi, kuten syksyn lähestymiseen kuuluu, tekisi mieli myös uudistaa kotia. Meillä onkin tulossa kaivattua muutosta lähiaikoina, kun päästään ostamaan uusia huonekaluja. Vanha senkki ja tv-taso saatiin myytyä, joten pian olisi tilaa uusille kalusteille. Vielä ei ole ne oikeat yksilöt tulleet vastaan, mutta onneksi on pari viikkoa aikaa löytää täytettä tyhjentyvään olohuoneeseen, vanhat kalusteet kun noudetaan vasta kuun lopussa.

Pientä uudistusta sisustusrintamalla on kuitenkin jo tapahtunut, sain nimittäin viimein valittua paikat ihanille valaisimille, jotka löytyivät tänä kesänä Vaalan reissulta. Alunperin olisin halunnut valaisimet sängyn molemmin puolin. Makuuhuoneemme on kuitenkin sen verran hankalan mallinen, ettei niitä olisi pystynyt nätisti sinne sijoittamaan, joten päätin laittaa ne olohuoneeseen. Nyt valaisimet toimivat lähinnä tunnelmavaloina, mutta olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen paikkavalintaan.Vielä käsityöinnostuksesta puheen ollen. Sain mahtavan käsin ja itse tekemistä käsittelevän kirjan vanhemmiltani synttärilahjaksi. Kirja on pullollaan kauniita ja inspiroivia kuvia, sekä toinen toistaan kiinnostavampia ohjeita. Saattaa olla, että kirjan innoittamana yksi, jos toinenkin läheinen saa ensi jouluna jotain itse tehtyä!

Innostusta uuteen viikkoon!

Laura

4 kommenttia:

 1. Voi kun osaisikin tehdä käsitöitä! Kirja näyttää tosi houkuttelevalta :)ja itse tehty lahja,se on aina upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen vasta viime vuosina innostunut opettelemaan käsitöitä, lapsena/nuorena koulun kässä oli inhokkiaihe! Jospa sitä jotain sellaista saisi näperrettyä, että tosiaan kehtaisi lahjaksi antaa ;)

   Poista
 2. Nuo on mukavia ristipisto työt,joskus nuorempa tein niitä,nyt kudon sukkia,lapsille ja lapsenlapsille.Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kivaa ajanvietettä! Oikein mukavaa viikkoa myös sinulle! :)

   Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)