perjantai 24. tammikuuta 2014

Haaste


Sain kivan kysymyshaasten Valtavan maailman Natsalta, kiitos! Suoritan tämän nyt lyhennettynä versiona vastaamalla vain esitettyihin kysymyksiin. Ketään en siis eteen päin haasta, mutta haasteen saa napata mukaansa ken mielii!

Kuvituksena otoksia viime kesältä. Ihan vaan muistutuksena siitä, että sellainenkin, kuin kesä, on olemassa.

Kysymykset:

1. Mistä sinulle uudesta asiasta innostuit viimeksi?

Kuntosalilla harjoittelusta! Ei se toki entuudestaan tuntematonta minulle ole, mutta koskaan aikaisemmin en ole siellä vieraillut näin aktiivisesti ja suunnitelmallisesti. Uuden uimahallimme sali on viihtyisä ja oman "personal trainerini" ohjauksessa on motivaatio pysynyt kohdillaan!


2. Lempivuodenaikasi ja siihen liittyvä harrastus/tekeminen?

Ehdottomasti kesä! Parasta kesässä on mökkeily. Mökkeilyssä minua viehättää irtautuminen arjesta, kaunpungista ja ihmisistä, ympäröivä kaunis luonto antimineen sekä rauhallisuus ja mahdollisuus rentoutua.

3. Mitä tapahtumaa (festaria, toria ym. Sijainnilla ei väliä.) suosittelisit?

Ihan yleisesti antiikki-, kirppis-, keräily-, sisustus- ja vintagetapahtumia. Itsellä on tullut käytyä Kajaanissa ja Vaalassa ja aina on hyvillä mielin saanut kotiin niistä lähteä.


4. Millainen oli ensimmäinen lemmikkisi?

Ensimmäinen lemmikkini oli Jatta-koira, sekarotuinen ja hyvin ihmisläheinen. Se oli meillä jo kun synnyin ja eli melko vanhaksi. Narttuna se oli hyvin huolehtivainen ja lapsiystävällinen. Minäkin kuulemma sain työtää pikkusormiani vaikka sen korviin tai sieraimiin, eikä Jatta pistänyt pahakseen.

5. Katsotko telkkaria ja jos vastaus on kyllä niin mitä ohjelmia seuraat?

Kyllä katson ja melko paljonkin. Tällä hetkellä suosikkeja ovat Salkkarit (niin kuin iät ja ajat), Under the Dome, Viikingit, Revolution sekä Putous.


6. Millä kulkuneuvoilla osaat ja millä saat ajokorttisi puolesta ajaa?

Henkilöautoa ja mopoa saan ajaa. Lisäksi osaan ajaa mönkijällä ja polkupyörällä!

7. Kerro jokin lapsuusmuisto.

Minä ja kaksi vuotta nuorempi pikkuveljeni tykättiin joskus tehdä pientä pirruutta, enimmäkseen toisillemme, mutta kerran äitimme joutui jäynän kohteeksi. Laitoimme kesällä äidin sandaaliin lihavan etanan ja voi sitä riemua (ja kiljuntaa), kun pahaa-aavistamaton äiti liiskasi sen paljailla varpaillaan!


8. Rakkain esine jonka olet perinyt tai saanut lahjaksi?

Näitä olisi varmasti vaikka kuinka paljon, mutta ensimmäisenä mieleeni tulee lahjaksi saadut kaulakorut. Kolme erityylistä ja eri tilanteisiin sopivaa korua olen saanut avomieheltäni, kaikki rakkaita ja usein käytössä. Kaksi korua on äidiltäni. Toinen on suojelusenkeliriipus, turvakoruni ja toinen on medaljonki, jonka hän sai isältäni lahjaksi kun synnyin.

9. Missä maissa olet käynyt?

Olen käynyt ainoastaan Virossa ja Ruotsissa. En ole mikään matkailun intohimoinen ystävä, mutta ainakin Yhdysvalloissa, Briteissä ja jossain Itä-Euroopan maissa olisi kiva päästä joskus käymään.


10. Ostatko mielelläsi uutta elektroniikkaa vai onko esim. uuteen puhelimeen totuttelu aluksi ärsyttävää?

En kyllä osta kovin mielelläni ja silloinkin, kun ostan niin joku muu yleensä saa tehdä päätöksen tai ainakin suosituksen laitteen valinnasta. Ja parasta olisi, jos se joku myös opettaisi käyttämään sitä laitetta.
11. Lajitteletko jätteet ja onko se mielestäsi järkevää vai turhaa?

Tällä hetkellä lajittelen palavat, seka- ja biojätteen, keräyspaperin ja pullot, mutta haluaisin lajitella vieläkin tarkemmin, esim. lasi ja metalli, mikäli olisi vaan fiksut tilat siihen touhuun. Ehdottomasti kannatan lajittelua.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, Ihanaa viikonloppua!

Laura

4 kommenttia:

 1. Mukavia kysymyksiä ja hauskoja vastauksia,näitä on kiva lukea.Hyvää viikonloppua Laura:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivaa muihin on vastaillakin! Mukavaa viikonloppua sinullekin Ritva! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiva kuulla, näin sitä blogeissakin oppii aina toisista jotain! :)

   Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)