tiistai 7. tammikuuta 2014

Menneen vuoden kirppislöytöjä

Viime vuoden loppupuolella vierailin melko ahkerasti kirppiksillä ja niiltä onnistuneilta visiiteiltä on esittelemättä muutamia löytöjä. Eniten aarteita on karttunut astioihin ja keittiötarvikkeisiin.

Lisäystä juomalasien kokoelmaan; kuvassa vasemmalla kaksi korkeaa lasia ja samaan sarjaan olevia matalia laseja (6kpl), kaksi retrokukkalasia ja oikealla kaksi sydänkuviolasia.
Minua ei haittaa, että kaikki juomalasimme eivät ole samaa sarjaa, päin vastoin! Aiemmin esittelemiäni lempilasejani meiltä kuitenkin löytyy yhteensä jo 11, joten on niitä laseja isommallakin porukalle tarvittaessa samanlaiset. Sydänkuviolasit maksoivat 2,5e/kpl ja kaikki muut lasit yhteensä 4e.Kaksi Sorsakosken haarukkaa sain äidin huutokauppalaatikosta. Vispilä, pitkävartiset pikkulusikat, haarukkaotin ja suolasirotin kirpparilta. Tykkään siitä, että uusia ja tylsiä astioita ja keittiötarvikkeita voi korvata vanhoilla ja käytetyillä aina, kun sopivia osuu kohdalle.
Näiden, enkä seuraavienkaan löytöjen tarkkaa hintaa enää muista, mutta pikkurahalla ne on kotiin saatu.
Ruusulautanen on leipälautasen kokoa, kaksi syvää valkoista lautasta keittolautasiksi ja pikkuinen kakvikupin aluslautanen (x 2) teepussin tai kapustan aluseksi.
"Kristalliset" jälkiruokakulhot oli mukava löytö, niitä kun minulla oli jo entuudestaan, mutta kaksi oli mennyt rikki. Lisäksi maljakko, maatuska ja purnukka ihan vaan kivan ulkonäkönsä vuoksi.
Astioiden alla näkyvä astiapyyhe (x 2) ovat myös kirppislöytöjä.
Toivon hyvää kirppisonnea niin meille, kuin teillekin myös tälle vuodelle!

Laura

9 kommenttia:

 1. Hyviä löytöjä olet tehnyt. Ja käytännöllisiä;) Upeita lautasia. Kyllä noista onkin juhlava syödä;) Toivotaan meille mukavia löytöjä tosiaan täksi vuodeksi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikeasti käytännölliset ja tarpeelliset löydöt onkin melkeen niitä parhaita, kaikkea turhaa ja ylimääräistä kun löytäisi niin helposti :)

   Poista
 2. Kauniita löytöjä! Minäkin tykkään sekalaisesta seurakunnasta astiakaapissa, mutta mies ei ole ihan samaa mieltä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä mies on onneksi tähän asti kelpuuttanut kaikki eriparisetkin astiakaappiin, mutta se on taas asia erikseen, miten pitkälle siinä voi mennä :)

   Poista
 3. Kivoja löytöjä! Mummollani on aika samanolonen vanha maatuska joten tuollakin on varmasti jonkun verran ikää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Oikeesti vanhat tavarat onkin kivoimpia!

   Poista
 4. Muahaha multaki löytyy toi värikäs lasi. Hokasin että sun banneri kuvassa on samanlainen kukka kuvio kuin mulla lakanassani, vaaleanpunaisella taustalla tosin. Onko tietoa siitä enempää kenties? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, olinkin pannut merkille sen sun vaaleanpunaisen lakanan! Mitään tarkempaa en siitä kyllä osaa kertoa, itse omistan ainoastaan yhden tyynyliinan tuota kuosia ja sen oon kirpparilta löytänyt :)

   Poista
  2. aaavan, eli se on tyynyliina joka sulta löytyy, kiva :)

   Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)