tiistai 23. heinäkuuta 2013

Sinivihreää

Tykkään ihan hirmuisen paljon tuosta räsymatosta, jonka ostin taannoiselta Vaalan antiikkikirpparireissulta. Värit ovat mieluisat ja jalkatuntuma pesunkin jälkeen pehmeä.
Matto ei kuitenkaan ole sen värinen, kuin ehkä ensimmäisenä olisi tullut mieleen ostaa, mutta jälkikäteen todettuna se on juuri täydellisen värinen. Eli tarkoittaa sitä, että myös sinisen ja vihreän sävyt ovat päässeet suosikkivärien listalle. Tämän huomion jälkeen hoksasin, että onhan nuita värejä tullut ennekin kotiin kerättyä, mutta ilmeisen tiedostamatta.

Tällä hetkellä voisi sanoa, että pidän lähes kaikista väreistä ja nimen omaan melko värikkäästä. Oli kausia, jolloin pidin mustavalkoisesta ja punaisesta, sitten mustavalkoisesta ja violetista, sen jälkeen vaaleanpunaisesta ja muista pastelliväreistä jne. Mielivärit sisustuksessa vaihtelee aika ajoin. Myös esim. vuodenajat vaikuttaa paljon.

Kootessani vihreitä ja sinisiä asioita tänne, huomasin myös pari esittelemättä jäänyttä juttua, joten nekin sitten kuvasin samalla.


Ihana, ruusuinen pöytäliina on lainassa äidiltä. Peilin olen maalannut minttuiseksi joitakin aikoja sitten ja kynttilänjalan sain kaupanpäälliseksi antiikkimessuilla pari vuotta sitten.Valkoinen pöytä on myös lainassa äidiltä (meillä on tapana vaihdella ja lainaille tavaroita, joihin itse on kyllätynyt tai joilla ei tällä hetkellä ole käyttöä/paikkaa). Pitsiliina on kirpparilta ja pastillirasia Marimekon. Löysin sen muuten pari päivää sitten sen olleen kadoksissa ainakin puoli vuotta.
Alla oleva kuva ei suostunut kääntymään oikein päin, vaikka omassa kansiossaan se vielä oli vaakana. Onko teille käynyt samoin ladatessa kuvia bloggeriin?
Sininen retrotaskulamppu löytyi myös Vaalasta (unohdin silloin esitellä). Maksoi euron ja pääsi saman merkkisen, mutta eri mallisen punaisen kaveriksi.
Eteisen naulakossa oleva herkullisesta retrokankaasta tehty kassi on rakas, vuosia sitten pikkuveljen minulle tekemä.Kohta voisi lähteä katselemaan lisää sinisiä ja vihreitä asioita (= mennä Lystin kanssa metsälenkille ja poimia samalla muutama mustikka). Ulkona nimittäin näyttää jo ihan eriltä, kuin viime viikon harmaina ja viileinä päivinä. Ilmeisesti yli 20 asteen lämpötiloja ja auringon paistetta on luvassa useammaksikin päiväksi, joten nautitaan kesästä, joka onneksi jatkuu!

Laura

2 kommenttia:

  1. Ihana matto. :) Mun lemppareita on ehdottomasti sininen ja vihreä, kuten oot ehkä blogistani huomannut. ;) Mutta tosiaan lempi värit vaihtelee hieman kausittain. Kesällä täytyy olla enemmän väriä, kun taas harmooninen musta-valkoisuus vetää voiton talvella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin tosiaan, sulla on paljon sinistä ja vihreää sisustuksessa, ehkä olen alitajuisesti siitä inspiroitunut :)

      Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)