maanantai 8. heinäkuuta 2013

Täydelliset

No niin, nyt niiden perjantaisten antiikki/kirpparitapahtuman löytöjen pariin.

Ensimmäiseksi haluan esitellä kaikista mieleisimmän ostoksen. Kyseessä on kaksi seinävalaisinta, vanhanajan roosalla varjostimella ja täysmessinkisellä rungolla. Olen jo jonkin aikaa haaveillut tämän tyylisistä valaisimista ja kun sattumalta (jo pois lähtiessä) huomasin nämä kaunokaiset, ei tarvinnut puolta sekuntia miettiä, ostanko nämä vai en. Ostopäätöstä toki helpotti valaisimien hinta, 8 euroa/kappale!!!

Kylläpä ihminen voi tulla onnelliseksi täydellisistä valaisimista! Ne ovat juuri oikean väriset, niissä on oikeanlaiset hapsut, kunnollinen runko (ei muovia) ja hyvin kaunis muotoilu. Ennen seinälle pääsyä miehen täytyy vain vaihtaa pistotulppa nykyaikaisempaan versioon.

Yllättäen mukaan lähti myös pari peltipurkkia. Kahvipurkkejahan minulta jo löytyy melkoinen kokoelma, mutta tämän yksilön kotiuttamispäätöstä perustelin sillä, että se on kanneton ja matalampi, kuin jo omistamani purkit eli se sopii loistavasti kukkapurkiksi. Lisäksi en ollut nähnyt vastaavaa aiemmin, eikä 3,5e hintakaan huimannut päätä.
Pikkuinen pilkullinen purkki oli myös pakko ostaa, koska se on vaan niin söpö. Olen sitä paitsi tällä hetkellä tykästynyt puna-valkoisiin asioihin, niin ehkä ei ollut huono päätös sijoittaa euroa nättiin purkkiin.Pieni tuohikori sekä herkullisen värinen muoviastia kustansivat kumpikin 0,5e.
Herkän ruusuiset kehykset olivat myös kumpikin 0,5e.Kaunis verhokappa maksoi 1,5e ja puna-valkoraidallinen (!) tyynyliina 0,5e.Kaunis luumunvärinen ja pehmeä hartialämmitin odottaa syksyä (3e).
Ja lopuksi vielä räsymatto, joka tulikin tarpeeseen. Se on juuri niin värikäs, kuin olin etukäteen toivonut (15e).Kivaa viikonalkua!

Laura

4 kommenttia:

 1. Ei siellä kukkaronnyörejä kiristellä tartte *huoh*
  Tavaroiden hintataso tekee kaiken niin vaikeaksi ainakin minunlaiselleni hamsterille :)

  Mäkin tykkään noista lampuista, ne on superihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei tosiaan tarvinnut nyörejä kiristellä ja helpostihan sellaisesta hullaantuu :)

   Poista
 2. Olipa ihania löytöjä! Noiden lamppujen kanssa kannattaa tarkistaa, pitääkö niihin rakentaa myös maadoitus pistotulpan vaihdon lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näkyvät olevan sen verran vanhat, että pitäisi sinne se maadotuskin lisätä. Onneksi on sähkömies omasta takaa :)

   Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)