perjantai 9. elokuuta 2013

Kantarelli-pekonipasta

Alkavan syksyn kunniaksi (täällä putosi lämpötila vuorokaudessa melkein kymmenen astetta ja vettä on tullut pitkin päivää aika runsaastikin) sienireseptiä!

Viime viikolla poimitut kantarellit pääsivät ihanan kermaiseen pastaruokaan pekonin kera!





Kantarelli-pekonipasta

n. 1/2 l viipaloituja ja puhdistettuja kantarelleja
pkt pekonia
2 isoa kevätsipulia varsineen
2 prk ruokakermaa
2 rkl ketsuppia
1/2 kasvisliemikuutio
mustapippuria, suolaa

tagliatelle-pastaa

Pidä sieniä kuumalla pannulla, kunnes ylimääräinen neste haihtuu ja siirrä ne syrjään. Paista kuutioitu pekoni ja sipuli pannulla kypsäksi (pekoni saa jäädä hieman "lötköksi"). Lisää kerma ja mausteet, anna hautua muutama minuutti. Tarjoa pastan kanssa.


Helppoa ja herkullista!


Ihanaa viikonloppua!

Laura

2 kommenttia:

  1. Maukaan näköinen muhennos,minä en ole oikein noita kanttarelleja täältä löytänyt.Mukavaa viikonloppua.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei täälläkään kantarelleja joka nurkalta löydy, mutta onneksi minulla on yksi vakiopaikka, mistä nuita herkkuja saa! Kiitos, samoin sinulle mukavaa viikonloppua! :)

      Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)