torstai 22. elokuuta 2013

Löytöjä & aarteita

Kulunut viikko on ollut mitä mainion second hand -löytöjen suhteen. Alkuviikosta löysin tori.fi:stä ihanan vanhan nojatuolin ja kun menin noutamaan kaunokaista, löytyi samasta paikasta vielä suuri matto olohuoneeseemme. Nojatuolin väri on lemppari vanhan ajan roosa ja mattokin juuri sen tyylinen, mitä ollaan etsiskelty. Nämä lähtivät priimakuntoisina yhteishintaan 65e, ei paha mielestäni. Parempia kuvia näistä löydöistä myöhemmin, nyt ne toimivat muiden esittelyssä olevien aarteiden taustana.




Kirpparilta lähti mukaan tyynyliina (2e) ja iso pyöreä pöytäliina (3,5e) kauniiden kankaiden vuoksi. Ruusutoppi oli edullinen (0,8e) ja söpö, joten sekin piti matkaan napata.







Kaksi pientä snapsilasia (0,5e/kpl) ovat kirpparilta ja 4 isompaa jälkiruokaviinilasia (1e/kpl) tori.fi:stä. Tykkään tämän tyylisistä laseista paljon ja ajattelinkin keräillä näitä erikokoisina. Kaksi isoa viinilasia meiltä jo löytyykin. Merkillä ei ole väliä, kunhan ovat tyyliltään samanlaisia.




Sitten kaksi sympaattista pöllökaveria (pöllöt kuuluvat suosikkieläimiini). Säästölipas-pöllö on vanhemmiltani syntymäpäivänäni saatu ja ovikoukku-pöllö Anttilasta.




Ja sitten vuorossa kategoria purkit ja purnukat, joita ei voi koskaan olla liikaa. Aivan mahtava Kellogg`s tiikeripurkki on Anttilasta. Niitä oli kolme erilaista ja kahta eri kokoa, mutta päädyin tähän malliin. Eikä mielestäni ollut pahanhintainen (n.5e?). Retrohenkinen muovipurkki löytyi kirpparilta (1e) ja ihanan ruusuisen keksirasian sain synttärilahjaksi miehen siskoilta.










Viikko jatkuu hyvissä merkeissä, sillä kohta puoliin suunnataan mökille. Aurinkoiset ilmatkin näyttää hellivän vielä jonkin aikaa, joten mikäs sen parempaa.

Ihanaa viikonloppua!

Laura


6 kommenttia:

  1. Noi Hangon keksin purkit on upeita. Mä haaveilen kolibripurkista, mutta vielä ei ole tullut sopuhintaan vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihania. Mulla on myös kolibripurkki, jonka löysin muutama vuosi sitten tosi tuurilla kahdella eurolla!

      Poista
  2. Voi kun ihania löytöjä,nuo purkit ovat ihania.Kiitos samoin hyvää loppuviikkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olin kyllä itsekin tyytyväinen löydöksiin! :)

      Poista
  3. Ihania löytöjä olet tehnyt....nuo purkit on NAM! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nuo purkit on kyllä niin mieleisiä! :)

      Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)