lauantai 7. syyskuuta 2013

Syksy saa tulla

Ei syksystä voi kuin tykätä, ainakin tälläisestä syksystä. Lämmintä ja aurinkoa on riittänyt kuin kesällä ja ulkona on ihanaa nauttia luonnosta ja sen antimista.

Nyt alkaakin sieni- ja marjavarastot olla täynnä. Kaksi uutta sientä ollaan tänä vuonna opeteltu, karva- ja haaparousku. Säilöttynä ja pakkasesta löytyykin nyt edellä mainittujen lisäksi kangasrouskua, voitattia ja kantarellia. Vielä vähän syksymmällä voisi suppilovahveroita keräillä.
Yllä olevia ei sentään olla mukaan napattu, vaikka aika kivan näköisiähän punaiset kärpässienet ovat.Iloista syksyn alkua!

Laura

4 kommenttia:

 1. Syksy on hienoa aikaa. Kiva laitella lyhtyjä omenapuuhun riippumaan makuuhuoneen ikkunan luokse. Myös saunan pikkuikkunan edessä on kaunis lyhty.

  Oikein hyviä syksypäiviä ja iltoja Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on kyllä kivaa aikaa ja lyhdyt luovat ihanaa tunnelmaa. Oikein mukavaa syksyä myös sinulle! :)

   Poista
 2. Lystillä on tuttu leikki :) Meilläkin kuljetellaan kuppeja häntä pystyssä ja korvat alhaalla. Teilläkin näyttää olleen mahtavat syyssäät, on ollut aika harvinaista kun on saanut kulkea kuivin jaloin, ja aurinkokin on paistellut.

  Mukavaa syksyä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut hieno syksy, paljon on tullutkin ulkoiltua. Kotona Lysti ei kuppien kuljettelua harrasta, mutta mökillä on eri meiningit :)

   Oikein mukavaa syksyä teillekin!

   Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)