tiistai 24. syyskuuta 2013

Syksy

Täällä on sairastellut koko perhe. Ensin Lysti oli potilaana perjantaisen hampaan poston jälkeen. Leikkaus meni hyvin, mutta poloinen oli ihan tokkurainen nukutuksesta herättyään, eikä pysynyt jaloillaan. Olo taisi myös olla huono ja kovasti toista tuntui hämmentävän ja pelottavan outo olotila. Onneksi äidin sylissä olo muuttui turvalliseksi ja iltaan mennessa poika oli jo oma itsensä.
Lauantaina minä sain flunssan ja yöksi nousi kuume. Tänään on jo ollut kuumeeton päivä ja hieman parempi olo, mutta nyt sitten mies on sairaana. Kaiken kukkuraksi eilen Lystin kuonosta löytyi vielä punkki.
Mutta onneksi nämä flunssat tulee ja menee, ja ei voi oikeastaan valittaakaan, kun niin harvoin ollaan kipeinä. Lapaset: Lanka Novita Talitiainen ja Seitsemän veljestä, koukku 5,0 ,alkuperäinen ohje novita.fi.


Vaikka flunssa kuuluu syksyyn, kuuluu siihen paljon kaikkea ihanaakin. Mahtavat värit, pimeät illat, kirpeät aamut, kynttilät, villavaatteet, saappaat, uunissa haudutetut ruuat, ensilumen odotus, omenat ja puolukat, virkkailut, tunnelmallisuus, sienet, kuulas valo, viltit, tee, koti, sateen ropina, punaviini, märän maan tuoksu, viilentyneestä ilmasta nauttiva tuuheaturkkinen lapsukainen...
Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka.


Tunnelmallista syysiltaa!

Laura


4 kommenttia:

 1. Syksy on kyllä kaunista aikaa, tykkään kans kovasti siitä :) ja syksyyn kuuluu inhottavat flunssapöpötkin, minä onneksi olen vielä välttynyt siltä. Voi toista, kun suloisesti nukkuu kuvassa lapsukainen :) Venlakin nautttii, kun lenkillä ei tarvi läähättää kuumuuttaan, vaan voi mennä viipottaa viileästä ilmasta nauttien. Paranemisia sinne !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seikku! Nautitaan syksystä yhdessä koiralapsosten kanssa! :)

   Poista
 2. Syksy on flunssailusta huolimatta lempivuodenaikani, siinä on ihan oma tunnelmansa. :) On muuten todella ihana seinälamppu tuossa yhdessä kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itsekin lampuista (niitä on meillä vieläpä kaksin kappalein) hirmu paljon! :)

   Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)