tiistai 10. syyskuuta 2013

Yöpöydät ja lempilasit

Jo joku aika sitten vierailtiin Vaalapäivillä, josta mukaan lähti mukavia löytöjä. Toinen kerta, kun kävin Vaalan kirpparitarjontaa tutkimassa, eikä tarvinnut pettyä tälläkään kertaa.

Viimein löydettiin meille uudet (vanhat) yöpöydät entisten liian modernien tilalle. Väri on aika vahva ja varmasti mielipiteitä jakava (onneksi vähän retro), mutta ainakin tällä erää se saa jäädä. Koko on sopivan pieni ja muotoilu siro, sopii meille paremmin kuin hyvin. Ainoastaan vetimet haluan vaihtaa sopivien tullessa vastaan. Ja hinnaksi tingattiin 15e/kpl, ei paha.


Retro on kova sana nyt myös kankaissa. Pari tyynyliinaa (1-2e/kpl) ja hurjan söpö vauvanpussilakana (0,5e) lähti mukaan.Jämälankoja parilla eurolla.

Ja sitten ilahduttavin löytö: lempilasit 4kpl/2e. Näitä olen kirpparilta joskus aiemmin ostanut viisi, enkä sen jälkeen ole samanlaisiin törmännyt. Eivät ole mitään hienoa merkkiä (pohjassa ei lue mitään). Mummo epäili lasien olevan vanhoja sinappipurkkeja, tiedäpä sitten mitä ovat. Mutta joka tapauksessa, minä tykkään näistä kovasti, ovat parhaat maito/mehulasit ja oli ihanaa löytää niitä lisää.
Lopuksi vielä lisäystä "kristallilaseihin". Kuusi kuohuviinilasia, toinen oikealta (3e/kpl). Kuva on surkea, mutta kyllä siitä jotenkin voi tihrustaa, että kivalta kokoelma näyttää jo.
Iloa tiistaipäivään!

Laura

6 kommenttia:

 1. Ihanan väriset yöpöydät! Kauniita kankaita myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin kyllä tykkään! :) Ja mikä parasta, ehdottomasti paljon paremmat, kuin entiset!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, ovat kovasti myös omaan makuuni! :)

   Poista
 3. Nuo lempilasisi näyttävät kovasti riihimäen Ilona laseilta. Itseltäni löytyy saman sarjan jälkiruokakippoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä tosiaan näyttää, nyt kun kuvahaulla kävin kattelemassa! Liekö sitten niitä, ainakin halvalla lähtivät :)

   Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)