tiistai 5. helmikuuta 2013

Hempeitä unia

Pidän kauniista vuodevaatteista ja minulle on tärkeää, että sänky on pedattu yhteensopivilla tekstiileillä. Yhteensopivuus ei kuitenkaan tarkoita, että kaikkien pitäisi olla samaa sarjaa tai värimaailmaa, vaan riittää, että niillä on joku yhteinen teema. Tässä petauksessa se on hempeys ja söpöys. Ihana retrohenkinen Mikki&Minni-tyynyliina on peräisin siitä aiemmin mainitusta H&M:n tilauksesta.Valitettavasti emme omista mankelia (haaveilen kyllä tilavasta kodinhoitohuoneesta ja mankelista), enkä koe tarpeelliseksi silittää petivaatteita, niin lakanat ovat hieman nyt ryttyiset, mutta ei kiinnitetä siihen huomiota :)
Yöpöydällä on kaksi ajannäyttäjää, musta kello ajassaan ja vaalea ei, koska siinä ei voi pitää paristoja paikoillaan. Kello nimittäin kummittelee eli herättää soitollaan keskellä yötä, vaikka kukaan ei ole herätystä laittanut...
Yöpöydälle on myös kerääntynyt pieni kokoelma yökynttilänjalkoja, etummainen ja takimmainen kirppislöytöjä, vihreän kynttilän jalka saatu lahjaksi ja viimeinen aleista. Tykkään niistä kovin ja varsinkin oikeasti vanhat ovat ihania.
Täällä aletaan valmistautumaan kouluun lähtöön. En kauheasti tykkää koulupäivästä klo: 13-18.15, mutta pinnistellään enää tämä viimeinen kevät!

Aurinkoista tiistaita!

Laura

2 kommenttia:

  1. Toi Mikki ja Minni -tyynyliina on ihana! Mä oon ihaillut sitä itsekin H&M Home:ssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla! Se on aika söpö munkin mielestä! :)

      Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)