keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Vanhoja helmiä

Onpas ollut ihanan aurinkoinen päivä tänään, kummasti tuo lisää virtaa tuo taivaan kannen isoin mollukka! Aamupäivällä kävin muutaman tunnin koulussa, jonka jälkeen olen pakertanut oparin kimpussa täällä kotona jo hyvän tovin. Ettei ihan menisi sisällä nyhjöttämiseksi koko päivä, lähdetään kohta Lystin kanssa lenkille ruokakauppaan ja avomiestä vastaan.

Alla olevat kuvat ovat todistusaineistoa siitä, ettei aina tarvitse ostaa uutta (tai edes toisen vanhaa) uudistaakseen sisustusta. Huonekalujen järjestyksen muuttaminen, tavaroiden paikkojen tai käyttötarkoituksen vaihtaminen sekä komeroiden koluaminen voi jo tuottaa tulosta!
Olin jo laittamassa kananverkkokoria kaapin perällä tarpeettomuuttaan ja siihen kyllästyneenä, kunnes hoksasin sen sopivan kynttilöiden koriksi. Myös muutto keittiöstä olohuoneeseen teki sille terää.

Peili, josta aiemminkin olen maininnut, muutti hyllylle. En ole kuitenkaan vieläkään varma, onko tuo sen lopullinen paikka, mutta tällä hetkellä en parempaakaan keksinyt.Nojatuoli muutti eri kohtaan ja sai eri tyynyt kaverikseen, ehdottomasti parempi näin!
Kaunis kukkatarjotin oli unohtunut kaappiin, mutta onneksi löysin sen uudelleen. Samoin sinipilkullisia mukeja on tullut harmillisen vähän käytettyä, vaikka ovat nuin söpöt. Tehokäyttöön siis!
Tämä on mielestäni yksi kauneimmista liinoista, mitä olen nähnyt. Se on lainassa äidiltä, mutta odottaa silitystä ja paikkaa, jossa se pääsisi edukseen eikä kukaan ei sitä sotkisi (ruokapäytä ei siis ole vaihtoehto :D).
Uudistavaa keskiviikkoa!

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukavaa, kun kommentoit! :)