perjantai 22. helmikuuta 2013

Kirpparilta kotiutettua

Tänään pääsin pitkästä aikaa katsastamaan parit kirpputorit muiden asioiden hoidon yhteydessä, jipii! Ja löytyihän sieltä taas niin mieluisia tavaroita!

Vanhoihin lääkepurkkeihin en ole vähään aikaan törmännyt ja ennestään meiltä ei yhtään sellaista löydy. Nytpä löytyy! Suunnittelin täyttää purkin särkylääkepaketeilla.
Tämä raastinhöylä oli käyttämätön/uusi, mutta silti jotenkin retrohenkinen.Tälläistäkään kapustalaatikossa ei vielä majaile, joten pakko oli ostaa. Lisäksi vihaan juuston raastamista perinteisellä raastinraudalla, ehkäpä tämän kanssa homma olisi hieman mieluisampaa.
Söpöinen iso peltipurkki (olen varmaan jo maininnut hieman keräileväni näitä :D) suorastaan hyppäsi ostoskoriin ja 1€:n hintakin puhui ostospäätöksen puolesta!
Metallinen kakkutarjotin. Tämäkin lähti kotiin siksi, ettei vastaavaa kotona vielä ole. Ja onhan tuo nyt aika kauniskin.
Kello, mielestäni ihanan mallinen! Eikä 4€:n hinta todellakaan kirpaissut, erilaisista vanhoista kelloista kun näytetään pyydettävän kymmeniä euroja.Lopuksi kukka-aiheinen astia tai vati, varmasti löytyy käyttöä tällekin!

Kivat oli ostokset, nyt voi hyvillä mielin suunnata viikonlopun viettoon!


Oikein rattoisaa viikonloppua teillekin!

Laura

4 kommenttia:

 1. Hyviä löytöjä,varsinkin tuo lääkepurkki! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ani ja kivaa viikonloppua sinullekin! :)

   Poista
 2. Hauskoja löytöjä. Tuollaisen lääkepurkin huolisin meillekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana, nuo vanhat lääkepurkit on kyllä kivoja! :)

   Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)