lauantai 7. syyskuuta 2013

Herkullinen sienisalaatti

Tässäpä uusi variaatio omasta sieniherkustani, joka löytyy täältä

Sienisalaatti
kangas-, haapa- ja/tai karvarouskuja
vettä
suolaa
sipuli
turkkilaista jugurttia

Liota tuoreita sieniä yön yli ja vaihda vesi pari, kolme kertaa. Keitä sieniä 10 minuuttia. Huuhtele, valuta ja jäähdytä hyvin. Pilko sienet ja sipuli. Lisää reilusti suolaa. Anna maustua kunnolla. Lisää turkkilaista jugurttia sopiva määrä kerralla syötävään annokseen. Sopii perusruokien kanssa tarjottavaksi tai ruisleivän päälle.








Herkullisia sienihetkiä!

Laura

2 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeesta,rupesi heti mieli tehdä sienisalaattia.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vain, täällä varmaan syödään sitä nyt ihan kyllästymiseen asti (mikäli siihen voi kyllästyä)! :)

      Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)