maanantai 16. maaliskuuta 2015

Hurmuri, Nestori ja muut kirppissaaliit

Viime viikkoina on kirppiksiltä tarttunut mukaan kaikenlaista mukavaa. Tarkkoja hintoja en monenkaan kohdalla enää muista, mutta huokeaan hintaan ovat lähteneet.
Mun kirppistelyfilosofiani perustuukin aikalailla hyvin edulliseen hintaan - löytö ei ole hyvä, mikäli se ei ole ns. normaaleja markkinahintoja halvempi. Toisaalta pelkkä halpa hinta ei ole missään nimessä syy ostaa tuotetta, vaan sen pitää aidosti olla joko sellainen, mistä olen haaveillut tai muuten jollain tapaa erityisen kiva. Totta kai hyvin edullinen hinta joidenkin merkkituotteiden kohdalla edesauttaa ostopäätöstä, vaikka tavara ei muuten täys kymppi olisikaan. Silti en ole kiinnostunut ryhtymään kirppishaukaksii, joka metsästää suosittua tavaraa jälleenmyyntimielessä.
Erityisen iloinen olen parista bambilöydöstä. Hurmuriksi edellisen omistajan lyijykynällä nimeämä söpöläinen oli itse asiassa vieläpä tavallaan kaupanpäällinen, kun jotkut pikkutavarat olivat tarjouksessa ota kolme-maksa kaksi. Hurmurin ystävä Nestori toki lähti samaan kotiin. Lisäksi tuo Bambi ja Rumpali ristipistotyö on aivan ihana.
Kuvassa lisäksi muovipurkki ja herkun väriset muovikipot.
Tuo keltainen kangas oli alunperin meidän ikkunaan turhan lyhkäinen verho, mutta ompelin siitä koristetyynynpäällisiä keittiön puusohvalle. Lisäksi kuvassa verho, pari pussaria ja pyykkikori.
Kukkalaseja 4kpl (näitä minulla on jo ennestäänkin muutama), ruskea lautanen, hailakan minttu emalikippo, Mäkisen kuvastinen ruskea peili ja hauska koeputkiteline (erityisesti mies halusi tämän kotiuttaa).
Ruusu-ristipistotaulu, lintu- ja kukka-aiheinen pikkutarjotin, pieni valokuvakehys, 2kpl Granitin omppumukeja, kirja, punainen tarjotin kauniilla pohjakuvioinnilla, 2kpl pientä kukkamukia sekä kaksi muuta mukia.Iloista maanantaita!

Laura

10 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä olet tehnyt:) Bambit on varsinkin ihania.

  Itselläni on aikalailla sama kirppistelyfilosofia ja suurin osa asioista, mitä ostaa maksaa sen pari euroa. Varsinkin kun noita halpoja ja kivoja löytää usein, niin ei ole tarvettakaan laittaa enemmän rahaa tähän harrastukseen, joskus tietysti sattuu eteen jotain mikä on pakko saada, hinnasta viis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joskus mullakin tullee eteen joku sellainen, mikä on pakko hankkia suuremmallakin hinnalla, mutta onneksi useimmiten saan pidettyä itseni kurissa :D

   Poista
 2. Rakastuin tuohon bambiin ja sain muiston lapsuudesta <3 Ihania aarteita oot löytänyt muutoinkin ja ajatuksissa samoilla linjoilla kuin minäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Bambit on aivan ihania, aika moni taitaa olla niihin tällä hetkellä rakastunut! :)

   Poista
 3. Oi, ihana bambi :) Ja tuo koeputkiteline on kyllä hauska löytö (haluaisin kanssa löytää samanlaisen, vaikken edes tiedä mitä moisella tekisin :D ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On tuo koeputkiteline tosiaan hauska koriste, vaikka varsinaista käyttöä ei keksisikään :)

   Poista
 4. Minulla on ihan sellainen tunne, että minulla joskus lapsena olisi ollut juurikin tuollainen bambi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli lapsena hyllyllinen posliinieläimiä, vaan taidettiin ne joskus kantaa kierrätyskeskukseen. Mutta tuollaista suloista bambia ei ollut :)

   Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)