maanantai 17. joulukuuta 2012

Kermainen yrtti-kalkkunakastike

Tänään tein yhtä meidän suosikkipastakastikettamme, mutta vähän uusilla vivahteilla. Tuli kyllä todella herkkua!

Kermainen yrtti-kalkkunakastike

paketti kalkkunan leikkeitä
neljä pientä makeaa paprikaa
purkki ruokakermaa
vehnäjauho-vesi -suurus
3-4 rkl yrttituorejuustoa
suolaa, valkopippurujauhetta, valkosipulijauhetta, juustokuminaa, timjamia

Paista kalkkunaleikkeet rasvassa ja suikaloi ne, kun ovat kypsiä. Paista suikaloituja paprikoita miedolla lämmöllä, kunnes ovat hieman pehmenneet. Lisää pannulle kerma, jauho-vesi -suurus, tuorejuusto sekä mausteet. Sekoittele ja anna kypsyä jonkun aikaa. Tarjoa pastan ja parmesaanilastujen kera.







Nam! Pastan ystävät, kannattaa kokeilla!


Laura



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukavaa, kun kommentoit! :)