maanantai 11. helmikuuta 2013

Kaali-makkarapata

Tänään valmistin taas kunnon talviruokaa, lämmittävää ja täyttävää kaali-makkarapataa. Helppo ruoka, josta saa ihan erilaisen vaihtelemalla aineksia, tämäkin ohje tuli mieleeni perinteisestä kaalilaatikosta.







Kaali-makkarapata
pieni kaali
3 pientä porkkanaa
kasvisliemikuutio

3 annosta riisi-ohraa

puolikas lenkkimakkara
sipuli
suolaa, mustapippuria, valkosipulijauhetta, chilijauhetta, timjamia

Keitä riisi-ohra ohjeen mukaan kypsäksi. Keitä suikaloidut kaali ja porkkana kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsiksi. Ruskista kuutioidut makkara ja sipuli paistinpannulla. Yhdistä kaikki ainekset kattilaan, mausta ja anna hautua hetki.


Kivaa alkavaa viikkoa!

Laura

2 kommenttia:

  1. Sain tästä hyvän vinkin tulevaan viikkoon... Kiitos ! Ajattelin laittaa chorizoa lenkkimakkaran tilalle ja pelkkää ohraa , mutta muuten tehdä samalla systeemillä tuon.

    Kivaa alkanutta viikkoa ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun ohjeesta oli iloa sinulle! Hyvältä kuulostaa tuo sinunkin versiosi, pitänee kokeilla! Mukavaa viikkoa sinullekin! :)

      Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)