perjantai 4. lokakuuta 2013

Ensimmäinen joululahja

Pieni tauko blogissa syntyi huomaamatta heti, kun on ollut vähän kiireisempää. Maanantaina aloitin koulutuksen, joten se luonnollisesti on vienyt aikaa. Lisäksi tällä hetkellä kotona ei ole juuri kuvattavaa, vaan sisustuksessa vallitsee pienimuotoinen sotku ja tylsyys.

Olen kuitenkin jotain mainitsemisen arvoista puuhaillut, nimittäin virkkaillut (yllätys, yllätys...). Sain äidiltäni hänen sanojensa mukaan "etukäteisjoululahjaksi" aivan mahtavan kirjan, Tyylikkäät silmukat. Opus on loistava aloittelijalle ja itseoppineelle virkkaajalle, kuten minä. Kirja sisältää ohjeet ihan kaikkeen tarpeelliseen silmukoiden tekemisestä mallipintoihin ja ihaniin töihin.
Kirjan innoittamana olen kokeillut kahta itselleni uutta virkkauspintaa perinteisiin tiskirätteihin. Vasemmalla "pehmeä nyppy" ja oikealla "vuorottaisvirkkaus". On tosi kivaa oppia uusia pintatekstuureja, ne kun muuttavat työn ilmettä hirmuisesti! Olen enemmän, kuin tyytyväinen kirjaan, koska sen avulla on mahdollisuus lukemattomiin uusiin ideoihin ja töihin!


Kohta lähdetään todennäköisesti viimeistä kertaa tälle vuodelle mökkeilemään. Nyt pitääkin sitten tankata luonnon rauhaa, rentoutumista, puusaunan tunnelmaa ja muutenkin mökkielämän iloja pitkän talven varalle. Onneksi ihanasta kesästä jää lämpimät muistot ja ensi vuonna pääsee taas uudestaan!

Ihanaa viikonloppua!

Laura

8 kommenttia:

 1. Vaikuttaa hyvältä kirjalta. Onpa herkun värisiä lankoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oikein hyvä se mielestäni onkin. Ja langat on kivansävyisiä Bambua :)

   Poista
 2. Sähän olet ihan kokonaan jäänyt koukkuun. :) Virkkaus kyllä vie mennessään. Ihailin muuten tuossa kirjan ja virkkuutöiden ohella alla olevaa pöytäliinaa. On tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on tainnut päästä käymään! Kiitos, pöytäliina on kirpparilöytö ja kaunis minustakin :)

   Poista
 3. Vaikuttaa hyvältä tuo kirja. Oon innostunut virkkauksesta tässä kuukauden sisällä todella paljon ja nyt vaan mietin mitä kaikkea sitä virkkaisi (tuu kurkkaamaan blogiini :) Noita tiskirättejä ainakin täytyy kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virkkaus on kyllä tosi innostavaa, lukemattomasti eri mahdollisuuksia ja uusia ideoita! Pitää käydä kurkkaamassa blogiasi! :)

   Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)