torstai 24. lokakuuta 2013

Muotoilu kohdillaan

Täällä on tullut syyslomailtua blogin osalta, muilla elämän alueilla kiireinen arki on vienyt voiton. Vaikka valoisan ajan pituus koko ajan vaan entisestään lyhenee, pitäisi useammin ehtiä tarttua kameraan, kun asiaa ja ideoitakin olisi pää pullollaan. Ehkä pitää vaan hyväksyä se, että kuvien laatu tulee talvikautena heikkenemään, mikäli mielii vähän useamman blogia päivitellä.

Mutta sitten itse asiaan! Joskus käy niin, että kahvipannun rikkoutuminen on ainoastaan kiva juttu. Näin kävi viime sunnuntaina. Maanantaina sitten lähdettiin kahvinkeitinkaupoille kriteerinä "joku vähän parempi ja ainakin paremman näköinen kuin entinen" (rikkoutunut oli sellainen maailman tavallisin ja tylsin valkoinen keitin). Vaihtoehtoja oli paljon, mutta mikään ei oikein tuntunut omalta, vaikka kivoja ominaisuuksia löytyikin. Kunnes näin ulkomuodoltaan edukseen erottuvan keittimen, päätös oli melkein siinä! Tuo laatikkomallinen muoto ja kiiltavä muovi on jotenkin vaan niin kivannäköiset! Ja ei muuten ollut hinnalla pilattu (toisaalta ominaisuuksiakaan tässä ei ole muuta kuin ne tavalliset, mutta kelpaa mulle!)Löysin myös muita kauniisti muotoiltuja juttuja kirpparilta. Iso kulho (2e) on aika hauska punaisen reunan kanssa. Ja seinävalaisin (5e) on vaan just mun tyylinen ja tosi samantapainen kuin aiemmin ostamani kaksi valaisinta. Lampunvarjostimien puuttuminen ei haittaa, niitä kyllä ehtii metsästellä.

Pakko vielä lopuksi kertoa, että on tosi mukavaa olla 24-vuotias, jolla ei ole koskaan ollut hampaissa reikiä. Tänään kävin hammastarkastuksessa kuuden vuoden tauon jälkeen ja vähän jopa jännitti. Mutta kaikki meni hyvin (paitsi ikenien tökkiminen tuntui inhottavalta) ja minulla on kuulemma tosi hyväkuntoiset hampaat. Nyt sitten voinkin hyvillä mielin hakea lasin limpparia (kerta sain jatkaa samaan malliin kuin ennekin!)

Ilahduttavaa loppuviikkoa!

Laura

4 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä kirppikseltä,kyllä on hienoa kun hampaat ovat kunnossa.Mukavaa loppuviikkoa:)

  VastaaPoista
 2. Onpa kivannäköinen kahvinkeitin. Meillä keitellään lahjaksi saadulla Moccamasterilla ja Pehtoorilla. Musta on taas tosi mukavaa olla 27-vuotias, jolla ei ole koskaan ollut reikiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siinäpä minullekin siis tavoitetta! :)

   Poista

On mukavaa, kun kommentoit! :)