lauantai 3. marraskuuta 2012

Uunilohi ja suppilovahverokastike

Moikka! :)

Tänään kokkailin pitkästä aikaa kalaa. Uunilohi on mielestäni hyvä, helppo ja muunneltavissa oleva kalaruoka, joten sitä päädyin tekemään. Lisäksi halusin tehdä erillisen kastikkeen ateriaan ja pakkasessa olevat sienet päätyivät siihen tarkoitukseen.

Uunilohi

  • lohifilee
  • purkki smetanaa
  • suolakurkku
  • puolikas sipuli
  • suolaa
  • sitruunapippuria
Hiero lohifileen pintaan suolaa ja sitsuunapippuria. Levitä smetana tasaiseksi kerrokseksi lohen päälle. Kuutio suolakurkku ja sipuli ja ripottele ne lohen päälle. Paista uunissa 200 asteessa kypsäksi.




Suppilovahverokastike
  • suppilovahveroita
  • purkki ruokakermaa
  • vähän vettä
  • tl ketsuppia
  • viipale aamupalajuustoa
  • suolaa
  • sitruunapippuria
Lämmitä sieniä paistinpannulla niin kauan, että irtoava neste haihtuu pois. Lisää ruokakerma, vesi, ketsuppi, juusto ja mausteet. Kiehauta ja anna hautua jonkun aikaa.





Olipa hyvää ja vähän "parempaa" ruokaa näin pyhäpäivänä.

Rauhallista Pyhäinpäivää!


Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukavaa, kun kommentoit! :)