torstai 10. tammikuuta 2013

Mausteinen makkarapata

Näin kylmän talven aikaan maistuu lämmittävä ja täyttävä ruoka. Mausteinen makkara-makaronipata on juuri omiaan tähän tehtävään ja voi miten hyvältä se maistui pitkän ulkoiluhetken jälkeen!

Mausteinen makkarapata
n.4 dl makaronia
vettä

lenkkimakkara
iso sipuli
1/2 makea suippoparpika
3 valkosipulin kynttä
2 rkl vehnäjauhoja
vettä
ketsuppia
sinappia
lihaliemikuutio
chilipaprikajauhetta, mustapippuria, rosmariinia

Keitä makaronit vedessä kypsäksi. Kuullota paistinpannulla kuutioidut sipuli ja paprika sekä puserrettu valkosipuli. Ruskista kuutiotu makkrara. Tee kastike vehnäjauhosuurusteella ja lisää mausteet. Yhdistä kypsät makaronit, makkara ja kasvikset, sekä kastike ja anna hautua hetki. Tarjoa salaatin sekä kurpitsapikkelsin ja etikkapunajuurten kanssa.




Lämpöistä illan jatkoa!


Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukavaa, kun kommentoit! :)