Kesäkurpitsalasagne
800g (n.2kpl) kesäkurpitsaa
suolaa
Jauhelihakastike
400g sika-nautajauhelihaa
purkki tomaattimurskaa
sipuli
2rkl tomaattisosetta
suolaa, mustapippuria, valkosipulirouhetta, basilikaa
1pkt mozarellajuustoa
pussi pizzajuustoraastetta
Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa n. 1/2 cm paksuisiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet pöydälle, ripota päälle suolaa. Anna itkettyä n. 15min ja kuivaa talouspaperilla.
Ruskista jauheliha ja kuutioitu sipuli. Lisää valutettu tomaattimurska, tomaattisose ja mausteet. Viipaloi mozarella.
Lado uunivuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa, jauhelihakastiketta ja juustoja. Päällimmäiseksi tulee kesäkurpitsaa ja juustoraastetta. Kypsennä uunissa 200 asteessa 40 min. Anna vetäytyä.
Energistä alkanutta viikkoa!
Laura
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
On mukavaa, kun kommentoit! :)