Soijarouhe-bolognesevuoka
2dl tummaa soijarouhetta
4dl vettä
liemikuutio
vajaa pkt täysjyväspagettia
vettä
purkki tomaattimusrkaa
sipuli
3 pientä porkkanaa
3 valkopilinkynttä
kananmuna
1-2dl maitoa
suolaa, mustapippurirohetta, chilijauhetta, timjamia
Keitä soijarouhetta vedessä liemikuution kanssa 5min, että rouhe imee nestettä. Keitä katkottu spagetti kypsäksi. Raasta porkkana, hinonna sipuli ja valkosipuli. Sekoita keskenään muna, maito ja mausteet. Yhdistä uunivuokaan kaikki aineet ja sekoita. Kypsennä uunissa kansi päällä 200 asteessa n. tunti. Annan vetäytyä ennen tarjoilua.
Maistuvaa keskiviikkoa!
Laura
Näyttää herkulta! Olenkin ihan unohtanut soijarouheen käytön,varsinkin kesällä se on kätevää!
VastaaPoistaKiitos, suosittelen kokeilemaan! :)Totta, kesällä se onkin näppärä, ei pilaannu samalla tavalla kuin jauheliha.
Poista