maanantai 15. huhtikuuta 2013

Koskenlaskijan kalkkunakeitto

Tässäpä tulisi resepti, joka pomppasi kertakokeilulla minun lempiruokien topvitoseen (lasagnen, lihapullien, jauhelihakastikkeen ja kaalilaatikon joukkoon). Vastaavanlaisesta keitosta näin ohjeen jossain ja soveltaen valmistin sitä omaan makuun sopivaksi.




Koeskenlaskijan kalkkunakeitto

kalkkunan fileesiivuja (yhtä hyvin kelpaa myös kana)
2-3dl kierrepastaa
vettä
kasvisliemikuutio
Amerikan kasvissekoitus -pakaste (porkkana, parsakaali, paprika, minimaissi, romanopapu)
1/2 pussi Koskenlaskija -murua
purkki ruokakermaa

Kypsennä kalkkunan fileet ja leikkaa pieniksi paloiksi. Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi, lisää pasta ja keitä n. puolet sen kypymisajasta. Lisää kaikki ainekset ja keitä, kunnes pasta on kypsää ja juusto sulanut ja sekoittunut joukkoon. Nauti!




Jälkkäriksi lakkoja. Pakastinta saisi ruveta ahkerammin tyhjentämään ensi kesän marjojen tieltä.

Reipasta alkanutta viikkoa!

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukavaa, kun kommentoit! :)