Koeskenlaskijan kalkkunakeitto
kalkkunan fileesiivuja (yhtä hyvin kelpaa myös kana)
2-3dl kierrepastaa
vettä
kasvisliemikuutio
Amerikan kasvissekoitus -pakaste (porkkana, parsakaali, paprika, minimaissi, romanopapu)
1/2 pussi Koskenlaskija -murua
purkki ruokakermaa
Kypsennä kalkkunan fileet ja leikkaa pieniksi paloiksi. Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi, lisää pasta ja keitä n. puolet sen kypymisajasta. Lisää kaikki ainekset ja keitä, kunnes pasta on kypsää ja juusto sulanut ja sekoittunut joukkoon. Nauti!
Jälkkäriksi lakkoja. Pakastinta saisi ruveta ahkerammin tyhjentämään ensi kesän marjojen tieltä.
Reipasta alkanutta viikkoa!
Laura
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
On mukavaa, kun kommentoit! :)